3M™ Lasspat Papier

 • 3M ID 7000045694
 • UPC 00051131059160

Vlamwerend papier helpt verticale oppervlakken te beschermen tegen vonken en spatten

Het wordt aanbevolen op elke locatie waar wordt gelast of geslepen

Zelfklevende achterkant maakt eenvoudige installatie mogelijk

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Vlamwerend papier helpt verticale oppervlakken te beschermen tegen vonken en spatten
 • Het wordt aanbevolen op elke locatie waar wordt gelast of geslepen
 • Zelfklevende achterkant maakt eenvoudige installatie mogelijk
 • Kan worden verplaatst en maakt zo aanpassingen en herhaald gebruik mogelijk
 • Eenvoudig op maat te maken

3M™ Welding and Spark Deflection Paper helpt verticale oppervlakken te beschermen tegen schade die wordt veroorzaak door lasspatten en slijpvonken. Dit vlamvertragend papier wordt geleverd met een zelfklevende achterkant, zodat het gemakkelijk kan worden aangebracht op verticale oppervlakken. De zelfklevende achterkant maakt het eenvoudig om het vlamwerende papier te verplaatsen om te voldoen aan de veranderende behoeften op de werkplek.

3M™ Welding and Spark Deflection Paper beschermt verticale oppervlakken te beschermen tegen spatten en vonken die worden veroorzaakt door lassen of slijpen. Dit vlamvertragend papier wordt geleverd met een zelfklevende achterkant, zodat het gemakkelijk kan worden aangebracht op verticale oppervlakken. De zelfklevende achterkant maakt het eenvoudig om het papier naar behoefte te verplaatsen en te verwijderen. Hetzelfde papier kan op een aantal verschillende plekken worden gebruikt door de veranderende eisen tijdens een project. Dit vlamwerende papier wordt aanbevolen voor de bescherming van glazen en gelakte metalen oppervlakken, lampen en andere verticale oppervlakken van auto's. We raden u aan dit papier te gebruiken om eventuele vervanging te vermijden van auto-onderdelen door spatten en vonken. Het papier kan op maat worden gesneden voor een goede pasvorm. *Opmerking: Het product is niet ontworpen voor gebruik op horizontale oppervlakken, zoals daken, kofferdeksels, kappen, vloerbedekking en bodemplaten. Het is niet ontworpen om bestand te zijn tegen de hitte die wordt overgedragen door vonken of spatten die langere tijd op een positie op het papier blijven zitten, deze zullen doorbranden. Ons advies is om 3M™ High Performance Welding Drape (PN 05919) te gebruiken voor horizontale oppervlakken of een ander gebied waar vonken enige tijd blijven liggen, voordat ze zijn afgekoeld. Het laten liggen van vonken op horizontale oppervlakken kan brand of schade aan het te beschermen gebied veroorzaken.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Gerelateerde Producten

3M™ Lasspat Maskeerpapier, 61 mm x 45 mm, PN059163M™ Lasspat Papier
Merken 3M™
Productkleur Bruin
Toepassing Lasnaden slijpen, Lassen, Oppervlaktebescherming, Voorbewerking voor lassen
Totale breedte (metrisch) 609 mm
Totale lengte (metrisch) 45.7 m