1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Tapes voor lassen en plakken
 5. 3M™ Repulpable Splijtsysteem R9999, Blauw, 75 mm x 55 m, 0.12 mm

3M™ Repulpable Splijtsysteem R9999, Blauw, 75 mm x 55 m, 0.12 mm

 • 3M ID 7000116515

Dubbelzijdige splijtbare tape met een blauwe splicezijde met een dikte van 0,114 mm (4,5 mil) en een transparante vastzetzijde met een dikte van 0,056 mm (2,2 mil). Met een gemakkelijk te verwijderen splijtbare liner van kraftpapier en uitstekende hittebestendigheid tot 204 °C

Rechte rolwisselaartape voor allerlei papiersoorten, goede prestaties bij een groot temperatuurbereik

Verpulpbare lijm voorkomt verontreiniging in de papieruitval door niet-verpulpbaar splicemateriaal

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 206KB)

Details

Hoogtepunten
 • Dubbelzijdige splijtbare tape met een blauwe splicezijde met een dikte van 0,114 mm (4,5 mil) en een transparante vastzetzijde met een dikte van 0,056 mm (2,2 mil). Met een gemakkelijk te verwijderen splijtbare liner van kraftpapier en uitstekende hittebestendigheid tot 204 °C
 • Rechte rolwisselaartape voor allerlei papiersoorten, goede prestaties bij een groot temperatuurbereik
 • Verpulpbare lijm voorkomt verontreiniging in de papieruitval door niet-verpulpbaar splicemateriaal
 • Voldoet aan of overtreft procedure A van TAPPI UM-213 en voldoet aan de vereisten van het Amerikaanse FDA zoals die worden beschreven in 21 CFR 176.170 (componenten van papier en karton die in contact komen met waterig of vet voedsel)
 • Voor de meeste papiersoorten in handmatige en automatische lasapparatuur

3M™ Repulpable Splittable Flying Splice Tape R9999 is ons dubbel gecoat, opnieuw verpulpbaar splitsingsysteem met een splitlaag met lage vrijgave voor gebruik in vliegende lasbandtoepassingen.

3M™ Verpulpbare splijtbare flying-splicetape R9999 is een verpulpbare, splijtbare flying-splicetape die geschikt is voor de meeste papiersoorten en in zowel handmatige als automatische spliceapparatuur gebruikt kan worden.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.