1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Maskeertapes en papieren tapes
 5. Maskeertapes
 6. 3M™ Smooth Transition Tape, Wit, 6.35 mm x 9 m, 06800

3M™ Smooth Transition Tape, Wit, 6.35 mm x 9 m, 06800

 • 3M ID 7000000459
 • UPC 00051131068001

Vermijd harde verflijnen

Laat zich eenvoudig en snel aanbrengen en verwijderen

Geeft een geleidelijke overgang als resultaat, geen harde verflijn bij het repareren van aanrijdingsschade

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Vermijd harde verflijnen
 • Laat zich eenvoudig en snel aanbrengen en verwijderen
 • Geeft een geleidelijke overgang als resultaat, geen harde verflijn bij het repareren van aanrijdingsschade
 • Het ontwerp met centrale hechting laat de verf soepel onder de taperanden lopen
 • Minimaliseert herbewerking voor snellere doorlooptijden

3M™ Smooth Transition Tape is een snelle, eenvoudige manier om extra werk te vermijden dat wordt veroorzaakt door harde verflijnen. Het is speciaal ontworpen om geleidelijke overgangen te creëren tussen bestaande finishes: een verhoogde, centrale richel bevat kleefmiddel, terwijl de lak op natuurlijke wijze onder de randen sijpelt voor bijna onzichtbare verflijnen.

3M™ Smooth Transition Tape zorgt voor een feilloze afwerking bij het afplakken en lakken van onderdelen, zoals portieropeningen, zijpanelen en kronkelende lijnen. Deze tape is eenvoudig aan te brengen en kost niet meer moeite tijdens het voorbereidingsproces. Breng de tape eenvoudig aan bovenop de standaard maskeerproducten die worden gebruikt om de omgeving van de reparatieplek te beschermen om zo een geleidelijke verfrand te creëren. 3M™ Smooth Transition Tape is 7 mm (1/4 inch) breed en bevat een verhoogde richel die de enige hechtlaag vormt op het oppervlak. Door de verhoogde vrije ruimte van de tape kan primer of lak natuurlijk binnensijpelen tijdens het spuiten. Hierdoor wordt een bijna onzichtbare verflijn gecreëerd tussen de bestaande coating en de nieuwe, zonder extra inspanningen van de autolaktechnicus. Ook is er hierdoor veel minder potentieel voor extra werk in vergelijking met traditionele systemen met tape en papier of systemen waarbij de tape wordt gevouwen. 3M™ Smooth Transition Tape is ook bij uitstek geschikt voor het aanbrengen van antisteenslagcoating.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Vergelijkbare producten

Eenheden per doos 60.0
Merken 3M™
Productkleur Transparant
Rugmateriaal (drager) Papier
Toepassing Bescherming tegen laknevels, Maskeeroplossing, Maskeren voor lakken, Premium maskeertape, Verf afplakken
Totale breedte (metrisch) 6.35 mm
Totale lengte (metrisch) 9 m
Type lijm Acrylaat