1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Lijm, afdichtmiddel en plamuur
 4. Structurele lijmen
 5. Secondelijmen
 6. 3M™ Scotch-Weld™ Snellijm Kunststof en Rubber PR1500

3M™ Scotch-Weld™ Snellijm Kunststof en Rubber PR1500

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Snel uithardende formule helpt processen op gang te houden

Formule met hoge viscositeit loopt niet uit naar ongewenste plekken

Dikke lijm is geschikt voor het opvullen van gaten

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Snel uithardende formule helpt processen op gang te houden
 • Formule met hoge viscositeit loopt niet uit naar ongewenste plekken
 • Dikke lijm is geschikt voor het opvullen van gaten
 • Formule met hoge viscositeit loopt niet uit naar ongewenste plekken
 • Lijmt in seconden voor snelle voortgang in elk project

We hebben 3M™ Scotch-Weld™ Kunststof- en rubbersecondelijm PR1500 geformuleerd als een krachtige industriële lijm met hoge viscositeit. Deze snel uithardende cyanoacrylaatlijm hardt uit bij kamertemperatuur en is geformuleerd voor uitzonderlijke prestaties op vele moeilijk te hechten ondergronden zoals EPDM-rubber, sterk weekgemaakt pvc, ABS en nylon.

3M™ Scotch-Weld™ Kunststof- en rubbersecondelijm PR1500 heeft een goede hechting aan vele ondergronden, waaronder op het moeilijk te hechten EPDM-rubber en nylon. Deze dikke, transparante lijm hecht tevens goed op vele andere gangbare oppervlakken, zoals hardschuim, metaal, kunststoffen en rubber. Onze snel uithardende lijm zorgt dat u uw projecten op gang houdt en dat een hoge productiviteit gehandhaafd blijft. De hoge viscositeit helpt de lijm op zijn plaats te blijven zonder migratie en zorgt dat de lijm binnen seconden hecht. Deze snel werkende cyanoacrylaatlijm kan ook worden gebruikt om gaten te vullen en een snel uithardende hechting te maken in productietoepassingen die snelle processen in hoge volumes vereisen. De verwerkingssterkte wordt bereikt tussen 10 en 100 seconden, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden, en de volledige hechtsterkte wordt bereikt binnen 24 uur, waarbij een indrukwekkende afschuifsterkte van 196,9 kilogram per vierkante centimeter wordt geleverd. Aanbevolen toepassingen Transport‎ Speciale voertuigen‎ Metaalbewerking‎ Bouwsector‎ Medische sector‎ Militaire sector en overheid‎ Algemene industriële toepassingen‎ Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden‎ Elektronica‎ Consumentengoederen‎ Net als veel van onze secondelijmen is de 3M™ Scotch-Weld™ Kunststof- en rubbersecondelijm PR1500 gemakkelijk aan te brengen. Onze transparante vloeistof is gemakkelijk en nauwkeurig aan te brengen vanuit het flesje, zonder extra hulpmiddelen. Dit is een ééncomponentlijm met industriële sterkte, dus er hoeven verder geen toevoegingen te worden gemengd om de lijm samen te stellen. Eenmaal aangebracht hoeft u hooguit 100 seconden te wachten voordat de lijm de verwerkingssterkte heeft bereikt, zodat u de tijd hebt om onderdelen juist te positioneren voordat de lijm uithardt. Nadat de onderdelen juist zijn uitgelijnd, is volledige uitharding bereikt binnen 24 uur bij 22 °C (72 °F). 3M™ Scotch-Weld™ Kunststof- en rubber

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen