1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Films en platen
 4. Oppervlaktebescherming materiaal
 5. Oppervlaktebeschermingsfolies
 6. 3M™ Industriële Beschermfolie 7070UV, Transparant, 1219 mm x 33 m, 0.2 mm

3M™ Industriële Beschermfolie 7070UV, Transparant, 1219 mm x 33 m, 0.2 mm

 • 3M ID 7100089302
 • UPC 00076308979553

Schuurvaste beschermfolie met een drukgevoelige lijmlaag

Bescherming van industriële oppervlakken tegen schade veroorzaakt door slijtage, krassen, erosie, UV-straling en kleine schokken

Robuust

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 104KB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Schuurvaste beschermfolie met een drukgevoelige lijmlaag
 • Bescherming van industriële oppervlakken tegen schade veroorzaakt door slijtage, krassen, erosie, UV-straling en kleine schokken
 • Robuust
 • transparante
 • Duurzaam
 • Flexibel en goed aanpasbaar aan 3-dimensionaal gevormde oppervlakken
 • Eenvoudige toepassing

3M™ Industriële beschermfolie 7070UV is een slijtvast, drukgevoelig zelfklevend filmproduct dat is ontworpen om meerdere industriële oppervlakken te beschermen tegen schade veroorzaakt door slijtage, krassen, erosie, UV en kleine schokken. Deze robuuste transparante film is duurzaam, flexibel en kan zich aanpassen aan gebogen oppervlakken en is gemakkelijk aan te brengen.

3M™ Industriële beschermfolie 7070UV is ontworpen om oppervlaktebescherming te bieden tegen slijtage, krassen, erosie, lekke banden en kleine impacts. Deze robuuste film is gemaakt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis, is UV- en weerbestendig en biedt duurzaamheid. 3M™ Industriële beschermfolie 7070UV is vervormbaar en biedt flexibiliteit die hecht aan gebogen oppervlakken en een grote verscheidenheid aan substraten, waaronder metaal, hout, kunststoffen, geverfde oppervlakken en composieten. Deze vervormbare film wordt geleverd op een papieren voering voor het stansen van specifieke vormen, waardoor het gemakkelijk is aan te brengen met eenvoudig gereedschap in een minimale tijd. 3M™ Industriële beschermfolie 7070UV kan in veel industrieën worden gebruikt en beschermt een grote verscheidenheid aan producten en oppervlakken, waaronder: - Trapleuningen - Zwaar gereedschap - Hulpdiensten - Bussen - Fietsenrekken - Motoren Sleuteleigenschappen: -Polyurethaan rug is bestand tegen perforaties en scheuren - Geleverd op een papieren voering voor het eenvoudig stansen van specifieke vormen - Gemakkelijk aan te brengen met eenvoudige tools in een minimum van tijd - Heldere kleur zal oppervlakken niet verdoezelen - Maximale gebruikstemperatuur 200 ° F (93,3 ° C)

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen