3M™ Statisch mengmondstuk, voor 200 ml patronen, 08193

  • 3M ID 7000033776
  • UPC 54001895878539

Hoogwaardig statisch mengmondstuk voor gebruik met handmatige en pneumatische lijmpistolen

Diverse 3M tweecomponentenlijmen, afdichtmiddelen en foams worden in het mondstuk efficiënt in de juiste verhoudingen gemengd.

Mondstukken en buizen voor eenmalig gebruik vergemakkelijken het schoonmaken, geen meng- en roerhulpmiddelen schoon te maken.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Hoogwaardig statisch mengmondstuk voor gebruik met handmatige en pneumatische lijmpistolen
  • Diverse 3M tweecomponentenlijmen, afdichtmiddelen en foams worden in het mondstuk efficiënt in de juiste verhoudingen gemengd
  • Mondstukken en buizen voor eenmalig gebruik vergemakkelijken het schoonmaken, geen meng- en roerhulpmiddelen schoon te maken
  • Mondstuk fungeert na gebruik als afsluitdop

Het 3M™ statisch mengmondstuk is een meng-/doseermondstuk om gemakkelijk en doeltreffend lijm aan te brengen. Ons statische mengmondstuk is ontwikkeld voor gebruik met 3M cartridges en handmatige of pneumatische lijmpistolen.

3M™ statische mengmondstukken bieden een combinatie van gemak en prestaties, en mengen tweecomponentenlijm, afdichtmiddel en schuim in de perfecte verhouding, elke keer weer. Het mengproces vindt plaats op het moment dat de producten de kunststof buis passeren. Op het moment dat het product wordt toegediend, is het grondig gemengd. Tweecomponentenproducten hoeven dus niet handmatig door de automonteur te worden gemengd. Deze mondstukken vereenvoudigen het mengproces en vergemakkelijken het schoonmaken omdat er geen meng- of roerhulpmiddelen zijn schoon te maken. Nadat het aanbrengen van het product is voltooid, laat u het mondstuk zitten en het mengsel in het mondstuk uitharden. Het mondstuk fungeert zodoende als afsluitdop voor de cartridge. Bij de volgende taak vervangt u het oude mondstuk door een nieuwe.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

Capaciteit (metrisch) 200 ml
Inhoud 200 ml
Materiaal Kunststof
Merken 3M™
Productkleur Transparant
Producttype Mondstuk
Productvorm Zak
Puntstijl Statisch
Toepassing Doseren, Mengen