3M™ Scotch-Weld™ Urethaanlijm DP604

  • Artikelnummer 604NS48,5
  • 3M ID 7100148738

Snel uithardende lijm levert snel sterke hechting

Flexibele lijm die ideaal is voor het hechten van meerdere materialen

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Snel uithardende lijm levert snel sterke hechting
  • Flexibele lijm die ideaal is voor het hechten van meerdere materialen

3M™ Scotch-Weld™ urethaanlijm 604 is een non-sag, tweecomponenten polyurethaanlijm. Deze urethaanlijm biedt een snelle, maar flexibele oplossing die kan worden gebruikt voor het verlijmen van ongelijksoortige oppervlakken, zoals beton, keramiek, hout, kunststof, rubber en metaal.

Sterke, snel uithardende oplossing De 3M™ Scotch-Weld™ Urethaanlijm 604 is een niet-uitlopende tweecomponenten polyurethaanlijm die tevens snel uithardt. Deze lijm brengt snel een sterke hechting tot stand en biedt flexibiliteit bij lage temperaturen. 3M™ Scotch-Weld™ Urethaanlijm 604 wordt afgegeven als een niet-uitlopende pasta voor een nauwkeurige en precieze verwerking bij de applicatie. Deze lijm kan worden gebuikt voor het hechten van ongelijksoortige ondergronden, zoals beton, keramiek, hout, kunststof, rubber en metaal. Deze urethaanlijm heeft bij een mengverhouding van 1:1 een verwerkingstijd van 4 minuten, hardt uit in 6 uur en bereikt de verwerkingssterkte in 20 minuten. Voor de Duo-Pak patronen zijn het 3M™ Scotch-Weld™ EPX™ Plus II-pistool en de mengmondstukken vereist (niet inbegrepen). Aanbevolen toepassingen 3M™ Scotch-Weld™ Urethaanlijm 604 kan in vele verschillende industrieën worden gebruikt. Enkele aanbevolen toepassingen zijn: Houten of metalen drempels hechten op beton Houten en metalen deurkozijnen hechten op houten of metalen constructies Houten lambrisering hechten op hout of gips Hechten van aluminium zonweringen op glas Materiaal indammen tegen corrosie Textielslangen afdichten Wat zijn urethaanlijmen? Polyurethanen zijn een klasse polymeren die algemeen bekend staan om hun flexibiliteit na uitharding. Tweecomponenten polyurethaanlijmen bestaan uit twee onafhankelijke samenstellingen die moeten worden gemengd, net zoals bij een epoxylijm. De isocyanaatstroom, dit is over het algemeen het versneller- of verhardercomponent, gaat een reactie aan met het polyol- of hardcomponent. Deze twee componenten reageren wanneer ze worden gemengd, en harden daardoor sneller uit dan ééncomponent vochtuithardende polyurethaansystemen, en wel zonder problemen met uithardingsdiepte. Urethaanlijmen zijn geschikt voor de meeste gangbare materialen zoals hout, metalen, rubbers, uitgeharde epoxy, leer, tegels en glas, vele kunststoffen, beton en