3M™ Impactresistente constructielijm

 • 3M ID 7100273723
 • UPC 00051131073333

Speciaal samengesteld voor botsingsabsorptie in OEM-gespecificeerde constructieve lijmtoepassingen

Tweecomponenten-epoxylijm hecht aluminium voor de auto-industrie en staal, goed voor lichtgewicht constructies

Kan worden gelast of geklonken direct na het aanbrengen

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Speciaal samengesteld voor botsingsabsorptie in OEM-gespecificeerde constructieve lijmtoepassingen
 • Tweecomponenten-epoxylijm hecht aluminium voor de auto-industrie en staal, goed voor lichtgewicht constructies
 • Kan worden gelast of geklonken direct na het aanbrengen
 • Biedt een lange verwerkingstijden (tot 1 uur) om een nauwkeurige hechting en passing te verzekeren
 • Kan snel uitgehard worden met warmte (ongeveer 30 minuten)
 • Zilverkleurige lijm verandert in paars naarmate hij hardt, wat aangeeft dat het proces is begonnen
 • Uitstekende prestaties bij extreme temperatuur
 • Corrosiewerende formule

3M™ Impactresistente constructielijm (IRSA) is geformuleerd voor echte OEM-gespecificeerde constructieve lijmtoepassingen in de automobielbranche. Hij is uitstekend geschikt voor botsingsabsorptie in staalconstructies en geavanceerde lichtgewicht aluminiumlegeringen. Deze tweecomponenten epoxylijm biedt een verlengde verwerkingstijd – tot 1 uur, en kan snel met warmte worden uitgehard. De lijm verandert van zilverkleurig naar paars naarmate hij uithardt.

De 3M™ Impactresistente constructielijm (IRSA) is ontwikkeld om bestand zijn tegen een hogere impact dan traditionele lijmen en is bij uitstek geschikt voor OEM-gespecificeerde constructietoepassingen in de automobielbranche. Hij hecht op correct voorbereide auto-oppervlakken, met inbegrip van zacht staal, staal van hoge sterkte en aluminium en dat is essentieel aangezien OEM's streven naar een hoge sterkte in steeds lichtere constructies. Deze tweecomponenten epoxylijm wordt aanbevolen voor alle gelaste en geklonken verbindingen indien gespecificeerd door een OEM. Hij biedt een verlengde verwerkingstijd - tot één uur - en droogt snel onder hitte (30 minuten bij 80 °C). Als de lijm wordt aangebracht, is hij zilverkleurig en verandert in paars naarmate hij uithardt, wat aangeeft dat het uithardingsproces is begonnen. 3M™ IRSA is ontworpen om botsingsenergie te absorberen en zorgt voor meer torsiestijfheid voor OEM-gespecificeerde automobielconstructies. Te gebruiken bij puntlassen (onder druk) zolang hij nog niet is uitgehard, meestal tot drie uur na het aanbrengen. Goed aangebrachte lijm zal verbindingen volledig afdichten en goed presteren als hij wordt blootgesteld aan zeer hoge en lage temperaturen. 3M™ Impactresistente constructielijm is verkrijgbaar in 200 ml-patronen.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.