1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Gereedschappen en apparatuur
 4. Elektrisch gereedschap
 5. Elektrische schuurmachines
 6. 3M™ Elite Pneumatisch Excentrische Schuurmachine met Stofzak

3M™ Elite Pneumatisch Excentrische Schuurmachine met Stofzak

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Uitgerust met een krachtige, perfect uitgebalanceerde motor met luchtaandrijving en een duurzame, lichte aluminium behuizing.

3M™ Clean Sanding stofzak biedt een superieure stofopvang conform HEPA-norm en houdt stof binnen

Draait in twee gelijktijdige overlappende ovale patronen wat een finish zonder krassen en schuursporen oplevert

Bekijk meer details
Veel bekeken services

Details

Hoogtepunten
 • Uitgerust met een krachtige, perfect uitgebalanceerde motor met luchtaandrijving en een duurzame, lichte aluminium behuizing
 • 3M™ Clean Sanding stofzak biedt een superieure stofopvang conform HEPA-norm en houdt stof binnen
 • Draait in twee gelijktijdige overlappende ovale patronen wat een finish zonder krassen en schuursporen oplevert
 • Verlengde gebogen polssteun beperkt de spanning op de hand en de pols en biedt een sterker hefboomeffect
 • Voorzien van 3M™ Grijpmateriaal voor een stevigere grip: dit geeft meer controle met minder inspanning

3M™ Elite Excentrische schuurmachines met zelfgegenereerde stofafzuiging zijn uitgerust met een krachtige, perfect uitgebalanceerde motor met luchtaandrijving en een duurzame, lichte aluminium behuizing. Onze schuurmachines hebben een zelfgegenereerde stofafzuiging (SGV) voor stofvrije prestaties en staan garant voor een finish zonder schuursporen in industriële massaproductieomgevingen waarin stofafzuiging vereist is.

3M™ Elite Excentrische schuurmachines met zelfgegenereerde stofafzuiging maken gebruik van de inlaatlucht om hun eigen venturi-vacuüm te creëren. Hierbij wordt het stof weggezogen van het werkoppervlak en via een brede opvangtuit aan de achterkant van het gereedschap afgevoerd naar een stofzak. Onze schuurmachines worden geleverd met een 3M™ Clean Sanding stofzak die een superieure stofopvang conform HEPA-norm biedt dankzij het luchtfilter in de zak dat het stof afsluit. Binnen het 3M™ Clean Sanding systeem (bestaande uit het SGV-gereedschap, de Clean Sanding schuurpad en de Clean Sanding schuurschijf) maken onze schuurmachines de werkplek stofvrij. De schuurschijf en schuurpad draaien in twee gelijktijdige overlappende ovale patronen zodat geen enkel schuurpartikel tweemaal hetzelfde pad volgt. Dit levert een finish zonder krassen en schuursporen die meteen kan worden geschilderd of gelakt. Een verlengde gebogen polssteun beperkt de spanning op de hand en de pols en biedt een sterker hefboomeffect. Doordat de hendel bij indrukken in de machine verzinkt, kan de handpalm van de operator niet bekneld raken en ontstaan er geen pijnlijke drukpunten. Onze rubberen handgreep is voorzien van 3M™ Grijpmateriaal voor een stevigere grip: dit geeft meer controle met minder inspanning. Een duurzame composietkap loopt door tot de basis om trillingen te absorberen en barsten te voorkomen, zodat de schuurmachine langer meegaat. Voorkom onbedoelde snelheidswijzigingen met de handige met de duim te bedienen snelheidsregeling. Deze machine optimaliseert het schuren en de oppervlaktevoorbereiding van hout, metaal, glasvezel en composietmaterialen en allerlei andere ondergronden. Met ons 3M™ Hookit™ Systeem (meegeleverd) wisselt u schijven in een handomdraai en kunnen operators Scotch-Brite™ schijven gebruiken naast gecoate Hookit schuurschijven (worden beide apart verkocht).

Voorgestelde toepassingen
 • Gebruik in industriële massaproductieomgevingen waarin stofafzuiging vereist is

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Gerelateerde Producten