1. België
  2. Alle 3M producten
  3. Gereedschappen en apparatuur
  4. Houders en steunschijven
  5. 3M™ Hookit™ Film Schijf 375L, 150 mm, P80, zonder gaten

3M™ Hookit™ Film Schijf 375L, 150 mm, P80, zonder gaten

  • 3M ID 7100009701
  • UPC 00051141283234

Schuim van gemiddelde dichtheid zorgt voor extra flexibiliteit op contouren

Ideaal voor schuurrondingen, hoeken en contouren

Past moeiteloos tussen Hookit™-schijven en Hookit™-steunschijven voor snel wisselen

Bekijk meer details
Veel bekeken services

Details

Hoogtepunten
  • Schuim van gemiddelde dichtheid zorgt voor extra flexibiliteit op contouren
  • Ideaal voor schuurrondingen, hoeken en contouren
  • Past moeiteloos tussen Hookit™-schijven en Hookit™-steunschijven voor snel wisselen
  • Kan een configuratie voor Clean Sanding-gaten bevatten om stof van het werkoppervlak te verwijderen, waardoor de levensduur van de schijf wordt verlengd

De 3M™ Interfacepad is onze 1/2-inch dikke schuimpad van gemiddelde dichtheid die extra vervormbaarheid van het oppervlak biedt bij gebruik met een 3M™ Hookit™ steunschijf op een 3M™ excentrische schuurmachine. De extra vervormbaarheid helpt bij het schuren van kritieke oppervlakken met fijne schuurmiddelen, na egaliseren en verfijnen van de schuurstappen, maar voordat de laatste oppervlakteafwerkingsstappen zijn voltooid.

Vervormbaarheid beschermt uw gereedschap en uw werkoppervlak De 3M™ Interfacepad, geplaatst tussen de steunschijf en de schuurschijf of -plaat, zorgt voor extra vervormbaarheid bij het schuren van rondes en profielen en helpt operators om interne hoeken te bereiken. De optie voor Clean Sanding - geen uitlijning vereist Sommige van deze interfacepads zijn ontworpen om te werken met ons 3M Clean Sanding-systeem om de stofafzuiging te maximaliseren en moeten worden gebruikt met een 3M™ Clean Sanding-steunschijf op een zelfgegenereerd of centraal stofzuiginstrument. Ons 3M™ Clean Sanding-stofbeheersingssysteem voert het stof beter van het werkoppervlak af dan 5- of 6-gaats producten, waardoor de levensduur van de schijf drastisch toeneemt en de snijsnelheid maximaal is. Het Clean Sanding-systeem, dat geoptimaliseerd is voor gebruik met een zelfzuigend schuurgereedschap voorzien van een Clean Sanding-stofzak (afzonderlijk verkrijgbaar), of voor gebruik met een centraal stofafzuigsysteem, zorgt voor stofafzuiging uit de lucht rondom het gereedschap, en ook rechtstreeks van het werkoppervlak. Daardoor wordt het vollopen van de schijf tot een minimum beperkt en gaat de schuurschijf langer mee. Wanneer er minder stof in de lucht is, heeft dat ook een positief effect op de werkomstandigheden. 3M™ Clean Sanding-interfacepad is beschikbaar voor gebruik met 5-inch Clean Sanding-steunschijven of Clean Sanding-schuurzolen en vellen. Beide hebben een uniek multi-hole patroon dat is ontworpen om de stofafvoer te maximaliseren, de levensduur van het schuurmateriaal te verlengen, de resultaten te verbeteren en ook om de lucht schoon te houden. Voor maximale stofafzuiging bij gebruik van 3M™ Clean Sanding-interfacepads, lijnt u de gaten in de interfacepad uit met de gaten op de steunschijf wanneer u de interfacepad aanbrengt. Het unieke multi-hole patroon van 3M™ Clean Sanding-schuurschijven hoeft niet te worden uitgelijnd op de steunschijf of interfacepad, wat u nog meer tijd en moeite bespaart.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Gerelateerde Producten