3M™ Transfer Tape Met Dubbele Liner 7955MP

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Variant van 3M Transfertape 468MP met dubbele liner van 132 µm op 58lb-kraftpapier met polyestercoating.

Ideaal voor bevestiging van grafische en naamplaatjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Mooi uiterlijk op grafische afwerking. Voor selectief stanswerk.

Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Excellente hoge temperatuurbestendigheid en afschuifsterkte. Uv resistent. Eenvoudig aan te brengen. Gemakkelijk stansbaar. Use for selective die-cutting. Ideaal voor bevestiging van grafische- en naamplaatjes.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 3MB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
  • Variant van 3M Transfertape 468MP met dubbele liner van 132 µm op 58lb-kraftpapier met polyestercoating
  • Ideaal voor bevestiging van grafische en naamplaatjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Mooi uiterlijk op grafische afwerking. Voor selectief stanswerk
  • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Excellente hoge temperatuurbestendigheid en afschuifsterkte. Uv resistent. Eenvoudig aan te brengen. Gemakkelijk stansbaar. Use for selective die-cutting. Ideaal voor bevestiging van grafische- en naamplaatjes
  • Voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes, en voor een gladde afwerking van grafische overlays

3M™ Transfertape met dubbele liner 7955MP bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm 200MP van 132 µm op een dubbele liner van kraftpapier nr. 58 van 107 µm met polyestercoating.

3M™ Transfertape met dubbele liner 7955MP is gemakkelijk te stansen en aan te brengen. Onze tape is ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes, en voor een gladde afwerking van grafische overlays. Hij biedt uitstekende bestendigheid tegen vocht, uv-straling, oplosmiddelen en hitte.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen