1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Plak-, monteer- en transfertapes
 5. Zelfklevende transfertapes
 6. 3M™ Transfer Tape met Dubbele Liner 8132LE, Transparant, 610 mm x 914 mm, 0.06 mm

3M™ Transfer Tape met Dubbele Liner 8132LE, Transparant, 610 mm x 914 mm, 0.06 mm

 • 3M ID 7100089374
 • UPC 04054596159426

Transfertape 300LSE van 58 µm met dubbele liner. Uitstekende hechting op ondergronden met een lage oppervlakte-energie, waaronder poedercoatings en kunststoffen zoals polypropyleen (PP)

Met dubbele liner. Zelfklevende tape heeft buitengewone kleefeigenschappen en hecht goed op hoog- en laagenergetische kunststoffen zoals hdpe, pp, abs, polycarbonaat, pmma, poedercoatings, metalen met een lichte oliefilm . Heeft uitstekende afschuifkracht.

Goede oplosmiddelbestendigheid en uitstekende vochtbestendigheid. Hecht goed aan een variëteit van kunststoffen such as ABS, HDPE, PP, PMMA, acrylaat en polycarbonaat ideaal voor electronische apparatuur.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Transfertape 300LSE van 58 µm met dubbele liner. Uitstekende hechting op ondergronden met een lage oppervlakte-energie, waaronder poedercoatings en kunststoffen zoals polypropyleen (PP)
 • Met dubbele liner. Zelfklevende tape heeft buitengewone kleefeigenschappen en hecht goed op hoog- en laagenergetische kunststoffen zoals hdpe, pp, abs, polycarbonaat, pmma, poedercoatings, metalen met een lichte oliefilm . Heeft uitstekende afschuifkracht
 • Goede oplosmiddelbestendigheid en uitstekende vochtbestendigheid. Hecht goed aan een variëteit van kunststoffen such as ABS, HDPE, PP, PMMA, acrylaat en polycarbonaat ideaal voor electronische apparatuur
 • Voldoet aan een breed scala aan normen voor fabrieken en de auto-industrie

3M™ transfer tape met dubbele liner 8132le is een 0,05 mm 300LSE hoge strength acrylaat lijm met dubbele papieren liner.

Voor toepassingen die hoogwaardige prestaties met een gemiddeld profiel vereisen, gebruikt u onze veelzijdige Transfertape met dubbele liner 8132LE. Deze toonaangevende tape van 50 µm hecht kunststoffen in verschillende toepassingen in allerlei industrieën. Hij biedt goede bestendigheid tegen luchtvochtigheid, vocht en chemische stoffen, en levert bovendien krachtige prestaties bij een groot temperatuurbereik. De tape heeft een zeer hoge initiële hechting en de hechtsterkte neemt toe na verloop van tijd en bij een hogere temperatuur. Deze tape is voorzien van twee liners. De eerste liner bestaat uit bedrukt 58lb-kraftpapier met polyestercoating. De tweede liner bestaat uit 83lb-kraftpapier met polyestercoating. Daardoor is deze tape ideaal voor allerlei stanstoepassingen, omzetting en aftermarket installatieprocessen. De tape is onderdeel van de productreeks Krachtige Acrylaatlijm 300LSE en wordt vervaardigd in een oplosmiddelvrij productieproces. Hij voldoet aan de UL 969-norm (referentiebestand PGGU2.MH26206).

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen