3M™ Transfer Tape Met Dubbele Liner 7965MP

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Variant van 3M Transfertape 468MP met dubbele liner van 132 µm. Dubbele liner van kraftpapier nr. 83 en nr. 58 met polyestercoating.

Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Buitengewone hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Voor gebruik in selectieve stansprocessen. Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes.

Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Voor een gladde afwerking van grafische overlays. Voor stansen met bandstaalmessen en slitten.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 3MB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
  • Variant van 3M Transfertape 468MP met dubbele liner van 132 µm. Dubbele liner van kraftpapier nr. 83 en nr. 58 met polyestercoating
  • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Buitengewone hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Voor gebruik in selectieve stansprocessen. Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes
  • Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Voor een gladde afwerking van grafische overlays. Voor stansen met bandstaalmessen en slitten
  • Transfertape met dubbele liner en uitstekende bestendigheid tegen hitte en uv-straling

3M™ Transfertape met dubbele liner 7965MP bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm 200MP van 132 µm op een dubbele liner van kraftpapier nr. 58 van 107 µm met polyestercoating en kraftpapier nr. 83 van 155 µm met polyestercoating.

Gebruik 3M™ Transfertape met dubbele liner 7965MP voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes. Onze transfertape is gemakkelijk te stansen en verwerken; bij uitstek geschikt voor stansen met bandstaalmessen en slitten. Zorg voor een gladde afwerking van grafische overlays met onze 3M Transfertape 468MP met dubbele liner.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen