3M™ Transfer Tape Met Dubbele Liner 7962MP

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Variant van 3M Transfertape 467MP met dubbele liner van 132 µm. Dubbele liner van kraftpapier nr. 83 en nr. 58 met polyestercoating.

Ideaal voor bevestiging van grafische en naamplaatjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Mooi uiterlijk op grafische afwerking. Voor vlak stanswerk en kiss cutting.

Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Excellente hoge temperatuurbestendigheid en afschuifsterkte. Uv resistent. Eenvoudig aan te brengen. Gemakkelijk stansbaar. Use for selective die-cutting. Ideaal voor bevestiging van grafische- en naamplaatjes.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Variant van 3M Transfertape 467MP met dubbele liner van 132 µm. Dubbele liner van kraftpapier nr. 83 en nr. 58 met polyestercoating
  • Ideaal voor bevestiging van grafische en naamplaatjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Mooi uiterlijk op grafische afwerking. Voor vlak stanswerk en kiss cutting
  • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Excellente hoge temperatuurbestendigheid en afschuifsterkte. Uv resistent. Eenvoudig aan te brengen. Gemakkelijk stansbaar. Use for selective die-cutting. Ideaal voor bevestiging van grafische- en naamplaatjes
  • Geschikt voor hoge temperaturen, dankzij de uitstekende bestendigheid tegen hitte, uv-straling en vocht

3M™ Transfertape met dubbele liner 7962MP bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm 200MP van 58 µm op een dubbele liner van kraftpapier nr. 58 van 107 µm met polyestercoating en kraftpapier nr. 83 van 155 µm met polyestercoating.

Gebruik 3M™ Transfertape met dubbele liner 7962MP voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes, stansen met bandstaalmessen en slitten. Onze gebruiksvriendelijke transfertape bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm op een dubbele liner van kraftpapier met polyestercoating.