3M™ Transfer Tape Met Dubbele Liner 7952MP

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Variant van 3M Transfertape 467MP met dubbele liner van 58 µm op 58lb-kraftpapier met polyestercoating.

Ideaal voor bevestiging van grafische en naamplaatjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Mooi uiterlijk op grafische afwerking.

Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Excellente hoge temperatuurbestendigheid en afschuifsterkte. Uv resistent. Eenvoudig aan te brengen. Gemakkelijk stansbaar. Ideaal voor bevestiging van grafische- en naamplaatjes.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Variant van 3M Transfertape 467MP met dubbele liner van 58 µm op 58lb-kraftpapier met polyestercoating
  • Ideaal voor bevestiging van grafische en naamplaatjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Mooi uiterlijk op grafische afwerking
  • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Excellente hoge temperatuurbestendigheid en afschuifsterkte. Uv resistent. Eenvoudig aan te brengen. Gemakkelijk stansbaar. Ideaal voor bevestiging van grafische- en naamplaatjes
  • Voor het aanbrengen van grafische elementen en het bevestigen van naambordjes, en voor een gladde afwerking van grafische overlays

3M™ Transfertape met dubbele liner 7952MP bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm 200MP van 58 µm op een dubbele liner van kraftpapier nr. 58 van 107 µm met polyestercoating.

Kies 3M™ Transfertape met dubbele liner 7952MP voor uitstekende bestendigheid tegen uv-straling, vocht, hitte en oplosmiddelen. Onze tape is ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes, en voor een gladde afwerking van grafische overlays.

Hulpmiddelen