1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Schuimschijven
 6. 3M™ Trizact™ Hookit™ Blending Schuurschijf 443SA

3M™ Trizact™ Hookit™ Blending Schuurschijf 443SA

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Ontworpen voor het licht schuren van te blenden panelen, het verwijderen van sinaasappelstructuur en het verwijderen van fijne schuurkrassen voorafgaand aan blending van de lak.

Omdat ze altijd vochtig worden gebruikt, zijn er geen compounds voor licht opschuren of materialen voor nat schuren meer nodig.

De foam-rug biedt veel controle en consistent contact met het oppervlak.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 265KB)

Details

Hoogtepunten
 • Ontworpen voor het licht schuren van te blenden panelen, het verwijderen van sinaasappelstructuur en het verwijderen van fijne schuurkrassen voorafgaand aan blending van de lak
 • Omdat ze altijd vochtig worden gebruikt, zijn er geen compounds voor licht opschuren of materialen voor nat schuren meer nodig
 • De foam-rug biedt veel controle en consistent contact met het oppervlak
 • Omdat ze flexibel zijn, schuren ze putten en de toppen van sinaasappelstructuur grondig op zonder overmatige nivellering
 • Produceert een dicht kraspatroon in blendgebieden, verwijdert alle glimmende plekken en laat een matte finish achter

Bereid blendgebieden voor om te lakken met consistente resultaten met behulp van 3M™ Trizact™ Hookit™ Blending-schijven. Deze schuurschijven met schuimrug zijn ontworpen voor het licht opschuren en schuren van te blenden panelen, het verwijderen van sinaasappelstructuur en het verwijderen van schuurkrassen voorafgaand aan blending van de lak op aangrenzende panelen. Als ze vochtig worden gebruikt, zijn er geen compounds voor licht opschuren of materialen voor nat schuren meer nodig.

3M™ Trizact™ Hookit™ Blending-schuurschijven 1000 leveren een meer voorspelbare finish dan traditionele schuurpads – ze produceren een consistente matte finish zonder glimmende plekken of doorbranden. Wordt gebruikt voor het licht schuren van te blenden panelen, het verwijderen van sinaasappelstructuur en het verwijderen van fijne schuurkrassen – ze geven een kraspatroon dat nodig is om alle basiskleuren en blanke lakken te laten dekken en hechten. Om een lange levensduur en een consistente snijwerking te leveren, zijn 3M™ Trizact™ schuurmaterialen opgebouwd uit driedimensionale structuren die continu slijten om vers, scherp schuurmineraal te onthullen. Ze zijn vrijwel zelfslijpend. 3M™ Trizact™ Hookit™ Blending-schuurschijven 1000 hebben een foam-rug voor verbeterde controle en reactievermogen tijdens het schuren. Gebruik de 3M™ Hookit™ bevestigingsrug om de schijven aan een dual-action schuurmachine of een klittenbandblok te bevestigen. Als ze vochtig worden gebruikt, zijn er geen compounds voor licht opschuren of materialen voor nat schuren meer nodig.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.