1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Filmschijven
 6. 3M™ Trizact™ Finesse-it™ Film Schijf Rol 464LA

3M™ Trizact™ Finesse-it™ Film Schijf Rol 464LA

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Microgerepliceerde 3M™ Trizact™ schuurmaterialen beginnen scherp en blijven scherp, voor een meer voorspelbare finish en consistent goede resultaten.

Ideaal voor het tweeledige lakcorrectieproces van 3M voor autofinishes

Snel snijdend 3M™ Trizact™ schuurmateriaal voor consistente resultaten en schijven

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Microgerepliceerde 3M™ Trizact™ schuurmaterialen beginnen scherp en blijven scherp, voor een meer voorspelbare finish en consistent goede resultaten
 • Ideaal voor het tweeledige lakcorrectieproces van 3M voor autofinishes
 • Snel snijdend 3M™ Trizact™ schuurmateriaal voor consistente resultaten en schijven

De 3M™ Trizact™ Finesse-it™ Filmschijf 464LA is voorzien van een revolutionaire oppervlaktestructuur die schuurresten wegleidt van de schijf. Daardoor neemt de volloopkans aanzienlijk af en wordt de levensduur van de schijf verlengd.

Gebruik de 3M™ Trizact™ Finesse-it™ Filmschijf 464LA voor consistente resultaten bij correctie en egalisatie van oneffenheden in verflagen, blanke lak en kunststof, en bij finishen. Onze 464LA Filmschijven maken gebruik van een nauwkeurig, microgerepliceerd systeem van kanaaltjes dat schuurresten wegleidt van de schijf. Daarmee wordt voorkomen dat zich resten ophopen tussen de schuurstructuren. en kunnen er voortdurend nieuwe mineralen worden blootgesteld aan het werkstuk. Trizact Schuurkorrels beginnen scherp en blijven scherp voor consistente finishes en resultaten. Ze gaan vaak meer dan vijf keer langer mee dan conventionele schijven en geven een nauwkeurige controle bij finishwerkzaamheden. De driedimensionale structuren die uniform over het hele oppervlak van het Trizact Schuurmateriaal zijn gestrooid zorgen voor consistente prestaties en minimaliseren de verschillen tussen schijven. Onze filmschijven zijn de perfecte keuze voor finishing, correctie van oneffenheden en egalisatie bij het wegwerken van fouten in verflagen, blanke lak en kunststof. Het precieze mineraal minimaliseert het aantal verwerkingsstappen en produceert een hoogglanskwaliteit. U hebt maar heel weinig water nodig wat het proces makkelijk en efficiënt maakt. Dankzij de langere levensduur van de filmschijf, in combinatie met de snelle en consistente snede, is deze schijf het perfecte hulpmiddel voor snelle reparaties.

Voorgestelde toepassingen
 • Gebruik voor het tweeledige lakcorrectieproces van 3M voor autofinishes
 • Krijg consistente resultaten bij correctie en egalisatie van oneffenheden in verflagen, blanke lak en kunststof, en bij finishing

Typische Eigenschappen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.