1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Filmschijven
 6. 3M™ Trizact™ Finesse-it™ Film Schijf Rol 466LA

3M™ Trizact™ Finesse-it™ Film Schijf Rol 466LA

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Krijg voorspelbare finishes en consistente resultaten

Lever hoogglansniveau voor blanke autolakken, lak, glas, Corian en acrylen solid surface-finishing

Gebruik ze als onderdeel van het tweeledige lakcorrectieproces voor autofinishes

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Krijg voorspelbare finishes en consistente resultaten
 • Lever hoogglansniveau voor blanke autolakken, lak, glas, Corian en acrylen solid surface-finishing
 • Gebruik ze als onderdeel van het tweeledige lakcorrectieproces voor autofinishes
 • Krijg een polijstklare finish door ze te gebruiken met excentrische minischuurmachines
 • Behaal een fijnere finish dan met schuurmaterialen met een papieren of een folie rug

Zorg voor een hoogwaardige, consistente, polijstklare finish voor blanke autolakken, lak, glas, Corian en acryl met de 3M™ Trizact™ Finesse-it™ Filmschijfrol 466LA. Onze 466LA Schijven maken gebruik van 3M microreplicatietechnologie voor een consistente snede en een fijne finish, in tegenstelling tot conventionele schuurmaterialen. Verkrijgbaar in drie groftes: A3, A5 en A7.

Gebruik de 3M™ Trizact™ Finesse-it™ Filmschijfrol 466LA-reeks op allerlei deklagen voor de meeste finish- en procesbehoeften. Onze rollen zijn ideaal voor gebruik met roterende gereedschappen en excentrische minischuurmachines voor een consistent hoogwaardige polijstklare finish voor blanke autolakken, lak, glas, Corian en acryl. Gebruik ze als onderdeel van ons tweeledige lakcorrectieproces voor autofinishes. De schijfrollen zijn gemaakt met microreplicatietechnologie, waarbij micron deeltjes siliciumcarbide worden gevormd tot minuscule piramides van schuurmineraal. Deze worden vervolgens aangebracht op een niet-samendrukbare polyester rug. In tegenstelling tot conventionele schuurmaterialen blijft de schijf scherp en biedt die een meer voorspelbare hoogwaardige finish. Onze filmschijfrollen zijn verkrijgbaar in drie groftes: A3, A5 en A7. Elke rol bestaat uit 500 individuele schijven met folie rug. Elke schijf kan snel worden gepakt en bevestigd aan roterende gereedschappen of vlakschuurmachines. Trizact Schuurschijven gaan tot vijf keer langer mee dan conventionele schijven. Ze bieden een nauwkeurige controle bij finishwerkzaamheden, zodat de operator minder opeenvolgende groftes hoeft te gebruiken en er dus minder processtappen en schuurproducten nodig zijn. Deze schuurmaterialen bieden ook het voordeel van driedimensionale structuren die uniform over het hele oppervlak van het schuurmateriaal zijn gestrooid – dit staat garant voor consistente prestaties en schijf na schijf uniforme resultaten.

Voorgestelde toepassingen
 • Gebruik ze als onderdeel van het 3M Finesse-it™ correctieproces voor blanke-lakfouten voor autofinishes

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M