3M™ Speedglas™ 100-serie lashelmen

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Lashelm met optionele veiligheidshelmadapter

Geweldige keuze voor lassers die aan het begin staan van hun carrière, vakmensen en doe-het-zelvers

Automatisch donkerkleurende lens met vijf instelbare donkere tinten 8-12 (niet van toepassing op 3M Speedglas 100 passieve lashelm)

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 644KB)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Lashelm met optionele veiligheidshelmadapter
  • Geweldige keuze voor lassers die aan het begin staan van hun carrière, vakmensen en doe-het-zelvers
  • Automatisch donkerkleurende lens met vijf instelbare donkere tinten 8-12 (niet van toepassing op 3M Speedglas 100 passieve lashelm)
  • Automatisch donkerkleurende lens met drie gevoeligheidsinstellingen voor aangepaste licht-naar-donkerschakeling (niet van toepassing op 3M Speedglas 100 passieve lashelm)
  • Optionele veiligheidshelmadapter maakt integratie met hoofdbescherming mogelijk
  • Toepassingen zijn onder meer montage, assemblage en mechanisch onderhoud, facilitair onderhoud, slijpen, machinebewerkingen, metaalreparatie, schuren en lassen

De 3M™ Speedglas™ 100-serie lashelm helpt lassers te beschermen tegen rondvliegende vonken en vuil in de lucht, en de automatisch donkerkleurende lens helpt de ogen te beschermen tegen het intense licht van MIG-, TIG- en staaflassen en biedt een nauwkeurig zicht op de werkruimte, voor tijdens en na het lassen. Met een optionele veiligheidshelmadapter is deze helm een uitstekende keuze voor lassers die aan het begin staan van hun carrière, vakmensen en doe-het-zelvers.

Pas u aan de job aan 3M™ Speedglas™ 100-serie lashelmen zijn een uitstekende keuze voor beginnende lassers en industriële professionals die tijdens hun werk lasprojecten uitvoeren. Met een optionele veiligheidshelmadapter kan deze essentiële veiligheidsuitrusting gemakkelijk worden geïntegreerd in industriële operaties, waardoor de betrouwbare persoonlijke bescherming en eenvoudige functionaliteit worden geboden die elke werknemer wil.  Bescherming en comfort De automatisch donkerkleurende lens helpt de ogen te beschermen tegen het intense licht van MIG-, TIG- en staaflassen, terwijl de lens een nauwkeurig beeld van de werkruimte biedt, voor tijdens en na het lassen.

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten

Eigenschappen Oog- en gezichtsbescherming, Graphics, Traditionele hoofddeksels, Hoofdbescherming
Lenstype Geen lens, Automatisch donkerkleurend, Natuurlijke kleur (NK), Passief
Lenskleur 8 - 12, 10 - 12, 11
Zichtveld (metrisch) 44 mm x 93 mm, 67 mm x 95 mm
Voorpaneel inbegrepen Ja
Automatisch donkerkleurend filter inbegrepen Ja

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M