1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Persoonlijke beschermingsmiddelen
 4. Gehoorbescherming
 5. EAR-fit validatie
 6. 3M™ PELTOR™ Optime™ Gehoorkappen pasvormtestkussens

3M™ PELTOR™ Optime™ Gehoorkappen pasvormtestkussens

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Speciaal uitgevoerd met een sondebuis voor het testen van de pasvorm van 3M™ PELTOR™ Optime™ Gehoorkappen

Voor gebruik met het 3M™ E-A-Rfit™ Validatiesysteem om de effectiviteit van gehoorbeschermers te meten

Kan niet worden gebruikt als gehoorbescherming

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Speciaal uitgevoerd met een sondebuis voor het testen van de pasvorm van 3M™ PELTOR™ Optime™ Gehoorkappen
 • Voor gebruik met het 3M™ E-A-Rfit™ Validatiesysteem om de effectiviteit van gehoorbeschermers te meten
 • Kan niet worden gebruikt als gehoorbescherming
 • Geschikt om meerdere keren te gebruiken en te reinigen met hygiënedoekjes
 • Eenvoudig in de gehoorkappen van de Optime-serie te klikken om te testen of de bescherming effectief wordt gedragen

Deze pasvormtestkussens voor 3M™ PELTOR™ Optime™ Gehoorkappen zijn voorzien van een speciale sondebuis om individuele pasvormtesten voor de 3M PELTOR Optime-serie Gehoorkappen te kunnen uitvoeren.

Deze pasvormtestkussens voor 3M™ PELTOR™ Optime™ Gehoorkappen zijn voorzien van een speciale sondebuis om individuele pasvormtesten voor de 3M PELTOR Optime-serie Gehoorkappen te kunnen uitvoeren. De pasvormtestkussens voor 3M™ PELTOR™ Gehoorkappen klikken eenvoudig in de 3M™ PELTOR™ X-serie Gehoorkappen (afzonderlijk verkrijgbaar) om de pasvorm te testen met het 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear validatiesysteem. Het volledige systeem geeft een voldoende of onvoldoende beoordeling op basis van de persoonlijke dempingswaarde (PAR) van de werknemer bij het dragen van 3M PELTOR X-serie Gehoorkappen. Deze kussens worden specifiek gebruikt met de 3M PELTOR X-serie Gehoorkappen om werkgevers te helpen bij het bepalen van het beschermingsniveau dat de gehoorkappen bieden. Werknemers kunnen de 3M PELTOR X-serie Gehoorkappen meenemen die ze op de werkplek gebruiken, waarna de operator de kussens verwijdert en inspecteert en deze vervangt door de juiste testkussens en vervolgens de pasvorm test. Met behulp van de gesondeerde testkussens meet het 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear validatiesysteem de effectiviteit van de gehoorbescherming vanuit het oor van de werknemer en levert nauwkeurige kwantitatieve resultaten op. Deze gesondeerde testkussens zijn alleen voor gebruik met het systeem en zijn niet geschikt voor gebruik als gehoorbescherming. Ze zijn herbruikbaar en kunnen worden onderhouden en schoongeveegd met 3M™ Peltor™ hygiënedoekjes.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.