1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Gezondheidszorg
 4. Patiëntbewaking
 5. Stethoscopen
 6. 3M™ Littmann® Classic II Pediatrische Stethoscoop

3M™ Littmann® Classic II Pediatrische Stethoscoop

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Dubbelzijdig borststuk met klein membraan van 3,3 cm, wat ideaal is voor pediatrische patiënten.

De 3M™ Littmann® gepatenteerde klikvaste oordopjes met zachte afdichting zitten comfortabel in het oor en bieden een uitstekende akoestische dichting.

U krijgt geluid van hoge kwaliteit met de anatomisch ontworpen headset die comfortabel en strategisch in het oor past.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Dubbelzijdig borststuk met klein membraan van 3,3 cm, wat ideaal is voor pediatrische patiënten
 • De 3M™ Littmann® gepatenteerde klikvaste oordopjes met zachte afdichting zitten comfortabel in het oor en bieden een uitstekende akoestische dichting
 • U krijgt geluid van hoge kwaliteit met de anatomisch ontworpen headset die comfortabel en strategisch in het oor past
 • Hoogwaardige geluidsoverdracht door de anatomisch gevormde oorbeugel die perfect en comfortabel in uw oor past
 • De duurzaamheid wordt aangetoond door het feit dat de oorbeugel een miljoen keer zonder probleem gebogen kan worden
 • Het comfort van de patiënt wordt verzekerd bij gebruik van de antirilrand en diafragma
 • Voeg een persoonlijke noot toe door een slang en borststuk te kiezen in een kleur die bij u past. Er is een ruime keuze
 • Vervaardigd in de Verenigde Staten

De 3M™ Littmann® Classic II Pediatrische Stethoscoop is gebaseerd op het bewezen ontwerp van de Littmann Classic stethoscopen. Het is een betrouwbaar, hardwerkend klinisch instrument voor lichamelijke onderzoeken, toezicht en diagnose van de kleinere patiënten.

De 3M™ Littmann® Classic II Pediatrische Stethoscoop is speciaal ontworpen voor het gebruik bij de kleinere patiënten. Hij levert hoge akoestische sensitiviteit door het tweezijdige borststuk, voor zowel hoog- als laagfrequente geluiden. Dit model wordt gebruikt door zowel specialisten als studenten om hart-, long- en andere lichaamsgeluiden te identificeren voor lichamelijk onderzoek en diagnose bij pediatrische patiënten. De spanning van de headset is makkelijk aan te passen aan elke hoofdgrootte en wensen van de gebruiker door de oodopjes samen te knijpen of uit elkaar te trekken. Klikvaste oordopjes met een zachte afdichting voelen comfortabel aan in het oor en bieden een uitstekende akoestische dichting. De oordopjes klikken stevig vast aan de uiteindes van de buisjes en zijn, voor de veiligheid, niet zomaar te verwijderen. Robuuste slangen van de volgende generatie behouden hun vorm en flexibiliteit ook als ze compact worden opgeborgen. De stethoscoop gaat langer mee en is bovendien beter bestand tegen invloeden van huidoliën en alcohol en tegen vlekken. Slangen van de volgende generatie bevatten geen natuurrubber (latex), een voordeel voor gevoelige medici en hun patiënten. En om de gezondheid van de mens en natuur te beschermen, bevatten de slangen van de volgende generatie geen ftalaat-weekmakers. De Classic II pediatrische stethoscoop wordt vervaardigd in de VS om consistente kwaliteit te garanderen. Hij wordt geleverd met grote oordoppen met zachte afdichting en instructies.

Voorgestelde toepassingen
 • Wordt gebruikt al diagnostisch instrument in het kader van een lichamelijk onderzoek van een patiënt
 • Ideaal voor pediaters

Specificaties

Hulpmiddelen