3M™ Geïntegreerde veiligheidsbrillen

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Bieden oogbescherming tegen verblinding door de zon, deeltjes en UV-straling

Gemakkelijk te bevestigen op 3M™ Veiligheidshelmen

Een duurzame krasbestendige en condenswerende lenscoating helpt fysieke schade en condensvorming te minimaliseren

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 270KB)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Bieden oogbescherming tegen verblinding door de zon, deeltjes en UV-straling
  • Gemakkelijk te bevestigen op 3M™ Veiligheidshelmen
  • Een duurzame krasbestendige en condenswerende lenscoating helpt fysieke schade en condensvorming te minimaliseren
  • Gemakkelijk af te stellen voor een goede pasvorm
  • Getest en goedgekeurd volgens EN 166:2001
  • Verkrijgbaar met heldere, grijze of amber lenzen
  • Licht ontwerp biedt meer comfort en minder massa om comfortabel te werken

Het beheren van een werkplek of het onderhanden werk betekent het maximaliseren van de veiligheid en de efficiëntie, en tegelijkertijd het comfort bieden dat uw werknemers zo waarderen. Bied uw werknemers een uitstekende mix van comfort, stijl en veiligheid met de veelzijdige 3M™ Geïntegreerde veiligheidsbrillen. Deze beschermende brillen bevestigt u rechtstreeks aan uw helm, waardoor er geen aanvullende veiligheidsuitrusting voor de ogen nodig is die zorgt voor extra gewicht op uw neus en slapen.

Zorg voor bescherming tegen deeltjes, UV-straling en verblinding door de zon met de 3M™ Geïntegreerde veiligheidsbrillen. Onze veiligheidsbrillen hebben lenzen met een duurzame krasbestendige en condenswerende coating om fysieke schade en condensvorming te minimaliseren. Ze zijn gemakkelijk af te stellen en aan 3M™ Veiligheidshelmen te bevestigen. Door hun unieke ontwerp schuiven ze gemakkelijk tussen de helmschaal en de hoofdband en zitten ze dicht tegen de wangen van de drager om goede bescherming te bieden. Deze veiligheidsbrillen zijn goedgekeurd volgens EN 166. Onze veiligheidsbrillen hebben een grijze lens met een duurzame, krasbestendige en condenswerende coating om fysieke schade en condensvorming te minimaliseren. Ze zijn gemakkelijk af te stellen en aan 3M™ Veiligheidshelmen te bevestigen. Door hun unieke ontwerp schuiven ze gemakkelijk tussen de helmschaal en de hoofdband en zitten ze dicht tegen de wangen van de drager om goede bescherming te bieden. Deze veiligheidsbrillen zijn goedgekeurd volgens EN 166.

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten

Productkleur Transparant, Grijs, Geel, Amber
Producttype Geïntegreerde oogbescherming

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M