1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Films en platen
 4. Raamfolies
 5. Beschermende folies
 6. 3M™ Scotchshield™ Safety and Solar Raamfolies, Ultra Prestige-serie

3M™ Scotchshield™ Safety and Solar Raamfolies, Ultra Prestige-serie

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Voor een hogere veiligheid en extra bescherming tegen vandalisme en inbraken

Voor een lagere belasting van airconditioners en lagere energiekosten, met name in de zomermaanden

Hoge lichtdoorlatendheid, laat 50-70% van het natuurlijk licht door in gebouwen

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 138KB)

Waar kunt u 3M™ raamfolies kopen?


Neem contact op met een erkende 3M™-dealer. Deze bespreekt met u wat uw wensen zijn, plant een bezoek op de locatie, beveelt een of meer producten aan, neemt de maten op en legt uit hoe het aanbrengen in zijn werk gaat.

Onze dealers zijn door 3M erkend. U kunt er dus op vertrouwen dat ze een uitstekende service en installatie leveren, waarbij de tevredenheid van de klant voorop staat. Wanneer u raamfolie bij een erkende 3M™-dealer koopt, krijgt u de garantie op de folie en het werk rechtstreeks van 3M, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Neem vandaag nog contact op met een dealer en vind de oplossing die u zoekt.

Vragen? Wij zijn er om u te helpen.

Onze erkende 3M™-dealers beantwoorden graag al uw vragen over raamfolie, het aanbrengen ervan en eventuele zorgen die u hebt.

Details

Hoogtepunten
 • Voor een hogere veiligheid en extra bescherming tegen vandalisme en inbraken
 • Voor een lagere belasting van airconditioners en lagere energiekosten, met name in de zomermaanden
 • Hoge lichtdoorlatendheid, laat 50-70% van het natuurlijk licht door in gebouwen
 • Houdt tot 97% van het infraroodlicht tegen, voor lager energieverbruik, meer comfort en bescherming
 • Blokkeert en beperkt schadelijke uv-straling die verschieten van kleuren veroorzaakt en zorgt daardoor voor een langere levensduur van meubilair
 • De metaalvrije raamfolie stoort niet met mobiele apparaten, GPS of radio

3M™ Scotchshield™ Safety and Solar Raamfolies, Ultra Prestige-serie, zijn gemaakt voor gebruik op de binnenkant van ramen. Onze folie heeft een uniek ontwerp met meerdere lagen dat voor scheurbestendigheid zorgt, inbraakvertragend werkt en de kans op letsel door rondvliegende glasscherven verkleint.

Kies voor een goede warmtewering en scheurbestendige bescherming met 3M™ Scotchshield™ Safety and Solar Raamfolies, Ultra Prestige-serie. Onze raamfolies met microlaag combineren de veiligheidsvoordelen van 3M™ Scotchshield™ Safety and Security Raamfolie met de zonwerende eigenschappen van 3M™ Prestige Series Raamfolie. Zo worden mensen en eigendommen beschermd tegen vandalisme, rondvliegend glas en inbraak, wordt schittering verminderd en bespaart u op energiekosten omdat de airconditioning minder gebruikt hoeft te worden. Folies uit de Ultra Prestige-serie zijn 32 keer meer bestand tegen scheuren dan gewone veiligheidsfolies met dezelfde dikte. Door de uitzonderlijke kracht worden mensen en eigendommen beschermd tegen vandalisme, glasscherven en inbraak. Deze folies hebben een uniek, meerlaags ontwerp op basis van nanotechnologie, dat uw eigendommen en haar bewoners beschermt tegen gevaren van buitenaf. De folies laten 50-70% van natuurlijk licht door en houden tot 60% van de binnenkomende warmte en tot 97% van infrarode straling van de zon tegen. Blokkeert en beperkt schadelijke uv-straling en zorgt voor een langere levensduur van meubilair. Zorgt in combinatie met 3M™ Impact Protection Bevestigingssystemen voor extra veiligheid en bescherming.

Voorgestelde toepassingen
 • Voor de binnenzijde van ramen in commerciële en openbare gebouwen en woningen

Specificaties

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.