3M™ Sun Control Raamfolie, Silver-serie

  • 3M ID B00016656

Vermindert opwarming door metaaltechnologie

Houdt ruimtes koel en aangenaam

Vermindert opwarming en zorgt voor lagere energiekosten

Bekijk meer details

Waar kunt u 3M™ raamfolies kopen?


Neem contact op met een erkende 3M™-dealer. Deze bespreekt met u wat uw wensen zijn, plant een bezoek op de locatie, beveelt een of meer producten aan, neemt de maten op en legt uit hoe het aanbrengen in zijn werk gaat.

Onze dealers zijn door 3M erkend. U kunt er dus op vertrouwen dat ze een uitstekende service en installatie leveren, waarbij de tevredenheid van de klant voorop staat. Wanneer u raamfolie bij een erkende 3M™-dealer koopt, krijgt u de garantie op de folie en het werk rechtstreeks van 3M, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Neem vandaag nog contact op met een dealer en vind de oplossing die u zoekt.

Vragen? Wij zijn er om u te helpen.

Onze erkende 3M™-dealers beantwoorden graag al uw vragen over raamfolie, het aanbrengen ervan en eventuele zorgen die u hebt.

Details

Hoogtepunten
  • Vermindert opwarming door metaaltechnologie
  • Houdt ruimtes koel en aangenaam
  • Vermindert opwarming en zorgt voor lagere energiekosten
  • Helpt schittering te verminderen
  • Geeft gebouwen een reflecterende, moderne uitstraling
  • Verlengt de levensduur en uitstraling van meubilair, armaturen en stoffen

3M™ Sun Control Raamfolie, Silver-serie, vermindert schittering en biedt uitstekende zonneregeling om gebouwen te beschermen tegen opwarming. Onze folies hebben isolerende eigenschappen om warmteverlies te verminderen.

Houd huizen en kantoren koel met 3M™ Sun Control Raamfolie, Silver-serie. Onze gemetalliseerde raamfolies houden warmte en overmatig licht tegen en zorgen zo voor minder schittering en optimaal zicht. De reflecterende folie geeft gebouwen een frisse en moderne uitstraling en, afhankelijk van de lichtomstandigheden, zorgen ze voor meer privacy. Ruimtes warmen minder snel op, waardoor een aangename (werk)omgeving ontstaat, met name in de warme zomermaanden. Zo hoeft u de airco minder te gebruiken en bespaart u op energiekosten. Een significante hoeveelheid schadelijke uv-straling wordt geblokkeerd, waardoor stoffen en meubilair minder verschieten. Uitsluitend voor buitengebruik.

Voorgestelde toepassingen
  • Voor commerciële en openbare gebouwen en woningen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M