3M™ Oordoppen met beugel, 1310

 • 3M ID 7100089592
 • UPC 04054596139541

Tot 26 dB geluidsreductie

Flexibele beugel om de druk constant en comfortabel te houden, ongeacht de hoofdmaat

Innovatieve flexibele beugel voor optimale pasvorm en superieur comfort

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Tot 26 dB geluidsreductie
 • Flexibele beugel om de druk constant en comfortabel te houden, ongeacht de hoofdmaat
 • Innovatieve flexibele beugel voor optimale pasvorm en superieur comfort
 • Kan onder de kin of achter het hoofd worden gedragen
 • Vervangende oordoppen verkrijgbaar - 3M™ 1311 Vervangingsoordoppen

3M™ E-A-R™ 1310 Oordoppen met beugel zijn ontworpen met een gepatenteerde hoofdbeugel die kan buigen en zich aanpast aan de bewegingen van uw kaak en hoofd, voor een comfortabele en veilige pasvorm met constante lage druk in het oor. Onze blauwe, robuuste beugel van acetaal kunststof is gemaakt om achter het hoofd of onder de kin te passen, waardoor deze ideaal is voor dragers die worden blootgesteld aan incidenteel lawaai.

Zorg voor comfortabele en veilige gehoorbescherming met 3M™ E-A-R™ 1310 Oordoppen met beugel. Ze bieden tot 26 dB geluidsreductie bij blootstelling aan gematigd luidruchtige omgevingen. 3M™ E-A-R™ 1310 Oordoppen met beugel zijn ontworpen met een gepatenteerde hoofdbeugel die kan buigen en zich aanpast aan de bewegingen van uw kaak en hoofd, voor een comfortabele en veilige pasvorm met constante lage druk in het oor en een goede afdichting. Het geoptimaliseerde ontwerp van de beugel zorgt voor minimaal contact met de kleding om geluidsoverdracht te verminderen. Onze oordoppen met beugel passen achter het hoofd of onder de kin en zorgen voor een constante, comfortabele druk in het oor, ongeacht de grootte van het hoofd. Het ontwerp met beugel maakt het gemakkelijk om de oordoppen altijd bij de hand te hebben, handig als u vaak luidruchtige omgevingen binnengaat en weer verlaat. De beugel is herbruikbaar, de doppen zijn wegwerpbaar en vervangbaar, gemaakt van zacht PU traagschuim dat een comfortabele afdichting biedt met verminderde druk van de lichtgewicht hoofdbeugel van 13 g. De doppen kunnen worden vervangen door de 3M™ Vervangingsoordoppen 1311. Voor een betere hygiëne hoeven de doppen niet te worden samengerold en ze sluiten de ingang van de gehoorgang af voor optimaal comfort en een hogere acceptatie door de drager.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.