Productcategorieën oppervlaktereparatie en restoratie

Wanneer duurzaamheid telt

3M Schuurmiddelen

Productcategorieën oppervlaktereparatie en restoratie

Een soepele start voor een feilloos resultaat.

 • Professionals weten dat elke goede verfklus begint met een glad en effen oppervlak. Voor een feilloos resultaat gebruik je van begin tot eind 3M-producten. Van reparatie van gaten en schuren tot looddetectie en lijmen, ons assortiment reparatie- en restauratieproducten voor oppervlakten maken je werk een stuk makkelijker, en zorgen voor minder noodzaak tot nabewerking. Dus voordat je het blik verf opentrekt kun je jezelf zeker stellen van een succesvolle klus.


Productcategorieën oppervlaktereparatie en restoratie

 • 3M™ Pro-Grade Precision™ snellere schuurvellen met technologie die tevens terug te vinden is in Cubritron™ II-industriële schuurmiddelen. Je kunt schuren met minder moeite en minder vermoeide handen. Met hoogwaardige technologie gebaseerd op mineralen en verstoppingsbestendige coating hebben onze platen een lange levensduur en kunnen ze zowel nat als droog worden gebruikt. Schuren met de hand, met een grote schuurmachine, op een schuurblok of op maat zagen voor gebruik op een elektrisch schuurapparaat.

 • Geavanceerde lijmen
  3M™ NO-SLIP GRIP™

  Geavanceerde 3M™-schuurmiddelen met NO-SLIP GRIP™-steun bieden een langere levensduur dan normaal schuurpapier. Tevens helpen ze het opkrullen van vellen te vermijden en helpen ze belasting van je handen te verminderen, zodat je met je hele hand kunt schuren.

 • Schuren is nu makkelijker geworden. Het unieke honingraatpatroon aan één kant creëert een onderbroken oppervlak waardoor stof opzij wordt geschoven. Zo gaat schuren sneller en wordt het voorkomen dat er door kleine deeltjes krassen ontstaan. Ideaal voor detail- en contourschuren

 • Gestanst om op de meeste schuurgereedschap voor gipsplaten te passen, gemaakt met scherp siliciumcarbidemineraal voor langdurige prestatie. Ontworpen voor het schuren van verbindingsstukken van gipsplaat, pleisters en pleisterwerk en met een open weefselmessing, voor het vermijden van overbelasting en te zorgen dat beide kanten bruikbaar zijn.


Nieuws en artikelen over oppervlaktereparatie en restoratie

Alle artikelen tonen
 • Veilig schuren

  Moderne lijmen zorgen dat meer werk gedaan kan worden in een kortere tijd.

  Veilig schuren Veilig schuren

Nieuws en artikelen over oppervlaktereparatie en restoratie

Alle artikelen tonen