1. 3M België
  2. Gezondheidszorg
  3. 3M Healthcare Investigator Sponsored Research
Gezondheidszorg

Investigator Sponsored Research

black mesh banner
Onafhankelijk onderzoek

3M zet zich in voor het ondersteunen van Investigator Sponsored Research (ISR). Het uitbreiden van wetenschappelijke en technische kennis over 3M producten is een wederzijds belang.

Voorstel indienen

U verlaat nu de 3M-website en wordt doorgestuurd naar de site van EnvisionPharma waarmee 3M samen werkt om aanvragen voor onderzoeksondersteuning te ontvangen en te verwerken.

OK

3M Health Care Business is wereldwijd een marktleider op het gebied van innovatieve producten en oplossingen voor intensive care, chronische zorg, infectiepreventie, mondzorg, Health Information Systems, toediening van geneesmiddelen en voedselveiligheid. 3M levert vertrouwde producten die gezondheid bevorderen en kwaliteit, kosten en resultaten in de zorg verbeteren.

3M ondersteunt Investigator Sponsored Research (ISR, door onderzoekers gesponsord onderzoek) op professionele wijze, waarbij wederzijdse interesse bestaat voor het uitbreiden van de wetenschappelijke en technische kennis met betrekking tot producten van 3M. Investigator Sponsored Research staat voor onafhankelijk ontwikkelde klinische studies of basisonderzoek die volledig zijn opgezet, uitgevoerd en beheerd door een onderzoeker buiten een bedrijf (zoals een individuele onderzoeker, instelling, studiegroep ) in overeenstemming met de betreffende wettelijke, ethische en regelgevende vereisten. Onderzoekers kunnen om ondersteuning vragen in de vorm van een product of technologie van 3M, financiering voor onderzoek of beide.


Soort onderzoek

3M kan Investigator Sponsored Research ondersteunen met 3M-producten, zoals toegestaan volgens lokale wet- en regelgeving, op voorwaarde dat het beoogde onderzoek in overeenstemming is met de prioriteiten van het bedrijf.

Onderzoeken die over het algemeen in aanmerking komen voor ondersteuning van 3M:


  • Klinische studies: Een wetenschappelijk gecontroleerde studie naar een therapeutisch middel (hulpmiddel of geneesmiddel) waaraan menselijke proefpersonen deelnemen.
  • Niet-klinische studies/pre-klinische studies: Studies voorafgaand aan tests op mensen. Deze studies zijn in vitro, in vivo en in silico.

Onderzoek dat doorgaans niet in aanmerking komt voor 3M-steun:


  • Veiligheidsstudies
  • Studies met een onredelijk risico op ziekte of letsel bij proefpersonen
  • Onderwijsbeurzen 

Veelgestelde vragen (VGV)


Submit your concept