1. 3M België
  2. Gezondheidszorg
  3. Attest™ VH2O2 Snelle Sterilisatiemonitoring
Gezondheidszorg
Attest™ Rapid Read-out biologische indicator voor VH2O2 van 3M.
Ontdek de monitoringoplossingen voor sterilisatie met waterstofperoxide

Wordt verwacht
24 minuten resultaat voor VPH202*
24 minuten resultaat lopende voor 510(k) FDA goedkeuring

Binnenkort zal u een resultaat van biologisch indicator voor plasma waterstof peroxide krijgen na 24 minuten*
In afwachting van de FDA goedkeuring, zullen alle gebruikers die het 4-uur systeem voor plasma waterstof peroxide gebruiken, probleemloos kunnen upgraden naar het nieuwe systeem
 

NIEUW 3M™ Attest™ Rapid Read-out biologische indicator voor resultaten in 4 uur.


De welbekende Rapid Read-out-technologie voor biologische indicators van 3M is doorontwikkeld tot een nieuw systeem voor de bewaking van sterilisatieprocessen met waterstofperoxide (ook bekend als plasma). Het is door de FDA goedgekeurd voor gebruik met STERRAD® en is ook geschikt voor andere systemen, zoals V-PRO®*.

Met de nieuwe 3M™ Attest™ Rapid Read-out biologische indicators krijgt u in slechts 4 uur resultaten voor nog eenvoudigere monitoring voor elke lading. Het systeem voldoet aan EN ISO 14161 en biedt patiënten de hoogst mogelijke en meest consistente kwaliteit van zorg, ongeacht welke sterilisatiemethode u gebruikt.

Download de brochure voor het 3M™ Attest™ Rapid Read-out biologische indicatorsysteem met sterilisatie met waterstofperoxide (PDF).

Download de 3M™-presentatie monitoring van sterilisatieprocessen met waterstofperoxide.

Ken vlugger het resultaat , zodat u sneller actie kan ondernemen.


Rapid Read-out-technologie waarmee de resultaten van biologische indicators in slechts 4 uur beschikbaar zijn. Op die manier hebt u de informatie die u nodig hebt voordat het te laat is.

Bekijk de video voor meer informatie over het Attest biologische indicatorsysteem voor VH2O2.


  • Document met best practices over sterilisatie met waterstofperoxide op lage temperatuur.

    Standaardiseer de manier waarop u werkt.

    Met de snelle biologische indicatorresultaten krijgt u in slechts 4 uur resultaten voor eenvoudige bewaking van sterilisatie met waterstofperoxide. U kunt patiënten nu de hoogste en meest consistente kwaliteit van zorg bieden, ongeacht of uw instrumenten met stoom, ethyleenoxide of verdampte waterstofperoxide worden gesteriliseerd.


Digitaliseer uw systeem om documentatiefouten te voorkomen.


Resultaten van biologische indicators en andere belangrijke informatie worden direct naar de trackingsoftware van uw instrument verstuurd wanneer u de 3M™ Attest™ Auto-reader 490H verbindt. Door de kans op menselijke fouten te verkleinen, verbetert u de nauwkeurigheid en stroomlijnt u uw gegevensregistratie. Neem contact op met uw vertegenwoordiger voor instrumenttraceersystemen voor meer informatie.

Voor instellingen die momenteel geen software voor instrumenttraceersystemen gebruiken, is er een online gebruikersinterface beschikbaar voor de Attest Auto-reader 490H met ondersteuning voor mobiele apparaten en pc-toegang op afstand.

Ga voor consistente, betrouwbare sterilisatiebewaking met waterstofperoxide.

  • Bekom de reeks monitoringsproducten van 3M die u de sterilisatiegarantie biedt die u nodig heeft. Alle monitoringproducten voor sterilisatie met waterstofperoxide hebben dezelfde chemische indicator met kleurverandering van levendig blauw naar roze. Eenvoudig te gebruiken en af te lezen.