Consumenten
 • share

  Verandering begint vandaag.

  januari 31, 2019
  share

  Verandering begint vandaag

  Verandering begint vandaag

  Vanaf dit jaar zullen alle nieuwe producten van 3M een bijdrage leveren aan duurzaamheid. Dit betekent dat ze sociale of milieuproblemen aanpakken. Een belangrijke drijfveer achter die doelstelling is klanten helpen om hun eigen duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

  De wereld heeft hulp nodig
  Klimaatverandering neemt in snel tempo toe. Onze aarde bezit niet genoeg grondstoffen om alle mensen een voorspoedige toekomst te bieden. Er moet iets gebeuren. En als wereldwijde producent willen wij hiertoe meer bijdragen.

  Grote impact
  Sinds 1975 zetten wij ons in voor duurzaamheid en worden wij al geruime tijd erkend als leider op dit vlak. Met klanten en producten voor bijna elke industrie en meer dan 1000 nieuwe producten per jaar kunnen wij een grote impact maken.

  Doelstellingen
  Door wetenschap kunnen wij doelgericht innoveren en vele levens verbeteren. Enkele voorbeelden van de ‘Sustainability Value Commitment’ doelstellingen voor nieuwe producten zijn: hernieuwbaar, recyclebaar, waterbesparend, verantwoord grondstof beheer en/of hernieuwbare materialen.
  Bij doelstellingen voor producten die bedoeld zijn om te helpen bij het oplossen van milieu of maatschappelijke problemen kan je denken aan: verbeteren van luchtkwaliteit, verminderen van uitstoot en het verbeteren van veiligheid in de gezondheidszorg en de industrie. Jaarlijks zullen de voortgang en impact gemeten en gepubliceerd worden.