PBM voor defensie

PBM voor defensie

U beschermt ons. Wij beschermen u.

Legendarische kwaliteit, bewezen duurzaamheid

3M is toonaangevend leverancier van geavanceerde gehoor-, ademhalings- en oogbescherming, communicatiehoofdsets en andere middelen voor tactische veiligheid en persoonlijke bescherming. Elk product is erop gemaakt om goed te functioneren in zware omstandigheden en wordt voortdurend vernieuwd. We leveren onze bijdrage aan comfort tijdens langdurig gebruik en zijn betrouwbaar gebleken in de praktijk van missiekritieke taken.


Video's


PBM-producten voor defensie

 • military-headsets.png

  Communicatie headsets

  De zintuigen van een soldaat moeten op scherp staan om succesvolle operaties te kunnen uitvoeren. Gehoor kan van even cruciaal belang zijn als gezichtsvermogen, zowel in het donker als bij daglicht. Hij of zij moet binnenkomende radiosignalen kunnen horen zonder dat de feitelijke locatie bekend wordt. Een brekend takje of een gefluisterde boodschap moet te horen en lokaliseren zijn. Communicatie via de radio moet zelfs in oorverdovende gevechtssituaties mogelijk zijn.
  Allemaal situaties waarin goed horen cruciaal is voor succes. In gevecht, op een verkenningsmissie of op uw post kunnen 3M™ PELTOR™ Communicatieproducten uw gehoor scherper maken.

  Bekijk productcatalogus


 • Communicatie in-ear

  Communicatie in-ear

  De 3M™ PELTOR Tactical oordoppen geven gehoorbescherming en dragen bij aan omgevingsbewustzijn en communicatie. De kleine, lichte en oplaadbare tactische oordoppen zijn bedoeld voor gebruik in tactische, technische en onderhoudsomstandigheden.

  Bekijk productcatalogus


 • Oogbescherming

  Oogbescherming

  3M draagt niet alleen bij aan de bescherming van uw gehoor en communicatievermogen, maar biedt ook oogbescherming met geavanceerde optische techniek.

  Het vooraanstaande assortiment veiligheidsbrillen is van de hoogste optische klasse. In de ruime keuze aan producten vindt u brillen met duurzame krasbestendige en aangenaam condenswerende coatings. Veiligheidsbrillen en ruimzichtbrillen van 3M zijn meestal voorzien van de betrouwbare UV-bescherming en zijn allen goedgekeurd conform EN166:2001 en hebben tevens het CE-keurmerk. Speciaal voor leger & politie zijn er oogbeschermingsproducten die zijn getest conform de testvereisten van STANAG 2920 (Edition 2) voor bescherming tegen impact met hoge snelheid. (Niet vermeld of gecertificeerd door QPL/QML)

  Bekijk productcatalogus


 • Gehoorbescherming

  Gehoorbescherming

  3M biedt een breed scala aan innovatieve gehoorbeschermers, waardoor het gemakkelijk is om de juiste oplossing voor de taak te selecteren. Er zijn diverse soorten en maten oordoppen en gehoorkappen beschikbaar, zodat uw team de juiste pasvorm voor elke persoon kan kiezen, evenals de juiste gehoorbescherming voor de taak waarin die wordt gebruikt. Onze innovatieve producten zijn ontworpen voor comfortabel, langdurig gebruik en kunnen uw team helpen uw actieplan voor gehoorbescherming uit te voeren.

  Bekijk productcatalogus


 • Voertuigintercoms

  Push-to-Talk-adapters

  Stevige, waterbestendige adapters met geïntegreerde drukknop (PTT, Push-to-Talk) om 3M™ PELTOR™ Headsets met communicatieradio´s en mobiele telefoons met elkaar te verbinden.
  Voor omgevingen met explosiegevaar hebben we ook ATEX-goedgekeurde EX-adapters.

  Bekijk productcatalogus


PBM-producten om te overwegen