Twee niveaus van gehoorbescherming, past zich aan aan jouw omgeving

Twee niveaus van gehoorbescherming, past zich aan aan jouw omgeving

Bekijk de video om meer te leren

3M™ E-A-R™ Switch Protection Oordoppen

Het dynamische personeel van vandaag moet steeds flexibeler zijn. Het is een uitdaging voor de arbo-functionarissen maar het is een uitdaging die 3M heeft opgelost met deze gehoorbescherming.

Flexibiliteit is ingebouwd in de nieuwe 3M™ E-A-R™ Switch Protection Oordoppen zodat jij kunt schakelen tussen normale gehoorbescherming en bescherming die meer omgevingsbewustzijn biedt – zo kun je blijven communiceren met je collega's, maar ook mogelijke gevaren en waarschuwingssignalen, zoals voertuigen die achteruit rijden, horen.


 • Optimale pasvorm voor jouw oor

  Optimale pasvorm voor jouw oor

  Met de gepatenteerde zachte houder blijft de oordop in het oor zitten tijdens activiteiten en er zijn drie formaten oordoppen voor de diverse gehoorgangen, de 3M™ E-A-R™ Switch Protection Oordoppen is een kostenefficiënte optie die altijd goed zit.

  Deze oordoppen zijn tevens geschikt voor de 3M Dual-Ear Fit Validatie pasvormtest, je weet zo zeker dat je de juiste gehoorbescherming voor het personeel biedt in al hun werkomgevingen.


Bronnen

 • Hoe werken ze?
  Hoe werken ze?

  Download deze brochure om te ontdekken hoe makkelijk het is om tussen de verschillende modi te schakelen en je gehoor te beschermen tegen lawaai, terwijl je je bewust blijft van de omgeving.

 • Video
  Video

  Leer meer over de unieke voordelen van het innovatieve ISL-filter en ontdek wanneer je moet schakelen tussen de modi om jouw productiviteit te optimaliseren.

 • Fittest-klaar
  Fittest-klaar

  Dankzij pasvormtesten hoeft u niet meer te gokken of u de regels naleeft, omdat u ieders persoonlijke dempingsscore kunt vinden.


Productcatalogus