1. Nieuws en media
 2. Persberichten
 3. Feestelijke opening van de uitbreiding van de 3M-fabriek in Hilden
Nieuws en media
 • Feestelijke opening van de uitbreiding van de 3M-fabriek in Hilden

  december 22, 2021

  • 3M Area51 opening Silvia Perez

   Creating the Future of Graphics Solutions. Together.

   Feestelijke opening van de uitbreiding van de 3M-fabriek in Hilden

   De opening van een van de meest geavanceerde productiefaciliteiten in Hilden, Duitsland, tilt de productie van Graphics Solutions-materialen naar een hoger niveau en weerspiegelt alle sterke punten en capaciteiten van 3M.

   Deze ultramoderne uitbreiding van de bestaande grafische filmactiviteiten in de fabriek in Hilden zal de productiecapaciteit voor de productie van 3M Graphics Films aanzienlijk verhogen.

   De investering van 95 miljoen dollar omvat de introductie van twee nieuwe productielijnen die jaarlijks vijf miljoen vierkante meter extra folie kunnen produceren en illustreert de focus van 3M om te investeren in capaciteit om aan de vraag van de klanten te voldoen.

   De locatie van de faciliteit komt tegemoet aan de snel groeiende markt voor 3M Commercial Solutions-producten. Deze investering verhoogt niet alleen de capaciteit, maar zorgt er ook voor dat de markten in Europa, Midden-Oosten en Afrika snel en efficiënt kunnen worden bediend.

   De uitbreiding wordt gevierd als een Industry 4.0 voorbeeld die nieuwste innovatie van grafische filmproductie demonstreert. Door Six Sigma Black Belts in te zetten om LEAN-initiatieven te implementeren, kon de fabriek optimale efficiëntie bereiken en haar productiviteitsdoelstellingen waarmaken, met het gebruik van ultramoderne automatisering en een focus op schone energie.

   De nieuwe productiefaciliteit in Hilden belichaamt de kernwaarden, sterke punten en capaciteiten waar 3M voor staat:


   • Een onwrikbare en tastbare inzet voor duurzaamheid - met toonaangevende energiebeheersystemen
   • De hoogste kwaliteitsnormen - met webinspectie, opsporing van defecten en automatisch converterende verbindingen
   • Compromisloze prestaties - gedreven door de hoge productiviteit en de nieuwste coatingtechnologieën
   • Capaciteit van wereldklasse - om de hele wereld te bedienen vanuit het centrum van Europa.

   "Deze investering in Hilden toont ons streven naar leiderschap in de Commercial Solutions wereld," zei Silvia Perez, President, 3M Commercial Solutions Division. "We zijn er trots op dat deze geïnvesteerde, nieuwe-generatie locatie met wereldwijd bereik in Europa is gevestigd en we zijn verheugd dat dit slechts de eerste stap is van een investeringsplan voor de langere termijn."

   De officiële opening vond plaats op 14 oktober 2021 en werd bijgewoond door belangrijke stakeholders van de 3M Commercial Solutions Division, de pioniers achter de ontwikkeling van de nieuwe faciliteit, en belangrijke hoogwaardigheidsbekleders van de Duitse regering, die de gedenkwaardige gelegenheid vierden. Op donderdag 16 december werd een Virtueel Evenement georganiseerd om alle partners van 3M de mogelijkheid te geven een digitaal kijkje achter de schermen te nemen en zich te verwonderen over de nieuwe faciliteiten.

   Tekens met spaties: 2.902

   3M is een handelsmerk van 3M.

   3M-contactpersoon voor de pers:
   Chris van der Meide
   Contactformulier

  • Meer informatie over 3M Graphics Films

   3M Area51 opening ceremonie

   Kort voor de officiële opening. Van links naar rechts Silvia Perez, President 3M Commercial Solutions Division, Yvonne Mitchell, Vice President Global Lean Value Stream van 3M Commercial Solutions Division, Dr. Kirsten Bender van het Ministerie van Economische Zaken van Noordrijn-Westfalen, Yolla Levitt, Senior Vice President van de Transportation and Electronics Business Group, productmanager Christoph Beyer, Heike Nietgen, Area Division Director, Commercial Solutions Division, EMEA, Thomas Hendele, landraad van het district Mettmann, Philippe Boele, Value Stream Leader Transportation and Electronics Business Group EMEA en twee fabrieksmedewerkers. Foto: 3M.

   3M Area51 opening Silvia Perez

   Verbintenis tot duurzaamheid en versnelde digitalisering: Silvia Perez, President 3M Commercial Solutions Division, op het openingsevenement. Foto: 3M.