1. Nieuws en media
 2. Persberichten
 3. 3M Nederland bekroond als topleverancier voor persoonlijke beschermingsmiddelen
Nieuws en media
 • 3M Nederland bekroond als topleverancier voor persoonlijke beschermingsmiddelen

  januari 17, 2022

  • 3M Nederland bekroond als topleverancier voor persoonlijke beschermingsmiddelen

   De nummer 1 in arbeidsveiligheid

   Een recentelijk onafhankelijk onderzoek wijst uit dat 3M Nederland de toonaangevende business partner is als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen.

   Partner of Choice is een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder de lezers van Arbo, het kennisplatform over arbeidsomstandigheden, veiligheid en preventie. Per vakgebied is er onder beslissers een onderzoek uitgevoerd op inkoopgedrag waar de Arbo professional direct verantwoordelijk voor is, of grote invloed op heeft in het aankoopproces. 3M Nederland staat in dit leveranciersoverzicht op de 1e plaats in de rubriek persoonlijke beschermingsmiddelen.

   Preferred Supplier 2021 – Resultaten
   “Partner Of Choice” is bedoeld om Arbo-professionals te helpen de juiste leverancier te kiezen. Een enquête onder Arbo-lezers heeft uitgewezen met welk bedrijf zij het liefst zaken doen. De resultaten werden uitsluitend bepaald door de antwoorden van de lezers.

   De gebruiker bepaalt
   De voorkeur voor een bepaalde leverancier werd in 2021 onder meer bepaald door de prijs-kwaliteit verhouding, de mate van innovatie, ervaringen uit het verleden en de aanpak rondom duurzaamheid. Tezamen heeft dit ervoor gezorgd dat 3M Nederland de nummer 1 keuze is in Nederland als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen. 3M Nederland is trots om als top leverancier een jaar lang het Partner of Choice keurmerk in de categorie PBM te mogen hanteren.

   Tekens met spaties: 1.496

   3M-contactpersoon voor de pers:
   Dennis Breuer
   Tel.: +49 241 88970-600
   Contactformulier

   3M-contactpersoon voor klanten:
   Bianca Mertens
   Tel.: +49 2131 140
   Contactformulier

  • Meer informatie over 3M Persoonlijke beschermingsmiddelen

   Toepassingsfoto veiligheidskundige

   Het maakt niet uit of de eisen eenvoudig zijn of juist zeer specifiek. 3M biedt talrijke producten voor arbeidsveiligheid die niet alleen een uitgebreide bescherming bieden voor u en uw werknemers maar hun ook ondersteunen tijdens hun werkzaamheden. Foto: 3M.

   3M Nederland werd als topleverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen bekroond met het Partner of Choice keurmerk. Foto: Arbo Media.