Veelgestelde vragen over de Post-it® Plus App

Veelgestelde vragen over de Plus App - Post-it® Brand

webLoaded = "false"

Over de app

webLoaded = "false"

Privacy

 • 3M kan geen inhoud zien die je met de app vastlegt.
 • De Post-it® Plus App gebruikt of traceert geen persoonsgegevens of gegevens waarmee de identiteit van gebruikers kan worden vastgesteld. Ga voor het volledige privacybeleid van 3M naar 3m.com/privacy.
 • Als je Post-it® Notes vastlegt, heb je de mogelijkheid om de locatie te markeren, zodat je die later kunt terugvinden. Bepaalde weergaves in de app tonen de locatie waar een bord werd aangemaakt. De locatie is ook te zien wanneer je jouw Post-it® Notes exporteert als een document in PDF-formaat, een Excel®-spreadsheet of als PowerPoint®-presentatie. Je kunt via de optie Location Services (locatiediensten) in de privacyinstellingen van de iOS 8 de selectie voor markering van de locatie wijzigen.
webLoaded = "false"

Probleemoplossing/gebruik

webLoaded = "false"

Digital Notes

webLoaded = "false"

In-app-aankopen

 • De Editor's pack activeert extra tools voor het bewerken van je vastgelegde en digitaal aangemaakte Post-it® Notes. Het beschikt over een gum die zowel voor vastgelegde als Digital Notes werkt. Het bevat tevens een kleurenwaaier om kleurrijke Digital Notes te maken of om de achtergrond van de vastgelegde Post-it® Notes te wijzigen.
webLoaded = "false"

Organiseren

 • Maak vanuit de geopende Post-it® Plus App een nieuw bord aan door notes vast te leggen of door een bestaand bord met notes te openen. Sleep de notes om ze in een andere groep te zetten en organiseer ze zoals jij ze wilt hebben.
 • Als je in de Board View (bordweergave) op een groep notes tikt, krijg je drie opmaakopties te zien in de vorm van pictogrammen. De eerste geeft de notes weer zoals je ze hebt vastgelegd. De tweede zal je notes rangschikken in rijen en kolommen. De derde, helemaal aan de rechterkant, rangschikt de notes, zodat ze in de vorm van de groep passen die jij geselecteerd hebt.
 • Ja! Je hoeft alleen maar je bord als een van die bestandstypes te exporteren en het geëxporteerde bestand te openen om in je favoriete programma's verder te kunnen werken met je notes.
 • Je hebt twee opties. In de Grid View (rasterweergave) tik je rechtsboven in het scherm op 'Select' (selecteren). Selecteer alle borden die je wilt combineren en druk op 'Combine' (combineren). Jouw geselecteerde borden zullen tot één bord worden samengevoegd. De tweede manier is om een bord in de rasterweergave naar het bord te slepen, waarmee je het wilt combineren.
 • Nee. Dus je moet goed opletten wat je aan het doen bent. We 'nemen niets terug'!
 • In de Grid View (rasterweergave) tik je rechtsboven in het scherm op 'Select' (selecteren). Er verschijnt een prullenbakpictogram rechtsonder in het scherm. Tik daarop en selecteer Delete Board (bord verwijderen).
webLoaded = "false"

Zoeken

 • Veeg in de Grid View (rasterweergave) naar beneden om het vak voor zoektermen weer te geven. Je kunt de titels van specifieke borden invoeren of de namen die je hebt binnen de groepen van borden. Hier komt je goede gewoonte om de zaken te labelen van pas! Er kan ook op datum van een bord of vastlegging worden gezocht.
webLoaded = "false"

Export/Share (exporteren/delen)


 •  

  Enthousiast? Download de GRATIS Post-it® Plus App vandaag nog

   


  Download de Post-it®-app van de app store


MEER TIPS & IDEEËN?

Ja, ik ontvang graag regelmatig aanbiedingen en informatie van Post-it®!


Volg Post-it® Brand:
3M, Post-it® en de kleur Canary Yellow™ zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
België - Français | Nederlands