1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Films en platen
 4. Raamfolies
 5. Folies voor lichtcontrole
 6. 3M™ Thinsulate™ Window Film, Climate Control Series, CC 75, 1.52 m x 30.5 m

3M™ Thinsulate™ Window Film, Climate Control Series, CC 75, 1.52 m x 30.5 m

3M Artikelnummer CC 753M ID 7100043609
 • Houdt gebouwen warm tijdens koude wintermaanden
 • Goede warmtewerende eigenschappen houden gebouwen koel in de zomer
 • Houdt de energiekosten laag
 • De neutrale uitstraling zorgt ervoor dat de bestaande look van een gebouw behouden blijft
 Meer...
Alle details tonen

Waar kunt u 3M™ raamfolies kopen?


Neem contact op met een erkende 3M™-dealer. Deze bespreekt met u wat uw wensen zijn, plant een bezoek op de locatie, beveelt een of meer producten aan, neemt de maten op en legt uit hoe het aanbrengen in zijn werk gaat.

Onze dealers zijn door 3M erkend. U kunt er dus op vertrouwen dat ze een uitstekende service en installatie leveren, waarbij de tevredenheid van de klant voorop staat. Wanneer u raamfolie bij een erkende 3M™-dealer koopt, krijgt u de garantie op de folie en het werk rechtstreeks van 3M, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Neem vandaag nog contact op met een dealer en vind de oplossing die u zoekt.

Vragen? Wij zijn er om u te helpen.

Onze erkende 3M™-dealers beantwoorden graag al uw vragen over raamfolie, het aanbrengen ervan en eventuele zorgen die u hebt.

Details

3M™ Thinsulate™ Climate Control Raamfolie, All Seasons-serie, biedt klimaatbeheersing en helpt de warmte in de winter binnenshuis te houden en het gebouw in de zomer koel te houden. Dus zorgt voor een fijn (werk)klimaat het hele jaar door. Onze raamfolie is een kosteneffectieve optie om ramen te upgraden naar een hogere energie-efficiëntie en zorgt voor meer comfort, het hele jaar door. Bovendien is deze folie als veiligheidsfolie gestest volgens de Europese norm EN 12600 en kan gebruikt worden om glas te upgraden om te kunnen voldoen aan de nieuwste gebouwveiligheidsnormen.

3M™ Thinsulate™ Raamfolies, Climate Control-serie, beschermt gebouwen tegen opwarming en warmteverlies en zorgen voor een grotere efficiëntie, meer duurzaamheid en een aangenamer (werk)klimaat. Onze vrijwel onzichtbare raamfolie is voorzien van een unieke isolatietechnologie waarmee in de winter warmte wordt teruggekaatst de ruimte in, en in de zomer warmte van buiten wordt geweerd. De neutrale uitstraling helpt om de bestaande look van een gebouw te behouden, waardoor deze folie bij uitstek geschikt is voor zowel woningen als commerciële gebouwen. Een raam met enkel glas dat voorzien is van 3M Thinsulate-raamfolie presteert ongeveer hetzelfde als dubbel glas en een raam met dubbel glas presteert ongeveer als met driedubbel glas. Door de ramen energie-efficiënter te maken zorgt deze folie het hele jaar door voor lagere energiekosten, en dat voor een fractie van de kosten voor het vervangen van uw bestaande beglazing. Er wordt een aanzienlijke hoeveelheid schadelijke uv-straling geblokkeerd zodat meubilair en stoffen niet verschieten. Deze folie is als veiligheidsfolie getest volgens de Europese norm EN 12600 en kan gebruikt worden om glas te upgraden om zo te kunnen voldoen aan de nieuwste gebouwveiligheidsnormen.

 • Houdt gebouwen warm tijdens koude wintermaanden
 • Goede warmtewerende eigenschappen houden gebouwen koel in de zomer
 • Houdt de energiekosten laag
 • De neutrale uitstraling zorgt ervoor dat de bestaande look van een gebouw behouden blijft
 • Blokkeert aanzienlijke hoeveelheden schadelijke uv-straling die verschieten van kleuren veroorzaakt
 • Efficiënte oplossing om ramen te upgraden zodat ze voldoen aan de nieuwste gebouwveiligheidsnormen

Aanbevolen applicaties

 • Voor commerciële en openbare gebouwen en woningen
Documentatie