1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Gereedschappen en apparatuur
 4. Werkstations en organizers
 5. Festool Automotive Systems SYSTAINER T-LOC SYS T-LOC, SYS3-STF D150, 31020

Festool Automotive Systems SYSTAINER T-LOC SYS T-LOC, SYS3-STF D150, 31020

 • Artikelnummer 31020
 • 3M ID 7100242650
 • UPC 04014549383797

Veilig vervoer van gereedschap en accessoires

Bespaar veel tijd, moeite, beweging en geld

Simpel, compact vervoer

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Veilig vervoer van gereedschap en accessoires
 • Bespaar veel tijd, moeite, beweging en geld
 • Simpel, compact vervoer
 • Bied een professionele uitstraling naar de klanten

Festool Automotive Systems SYSTAINER T-LOC SYS T-LOC kan worden aangesloten op Festool Automotive Systems SYS T-LOC voor een overzichtelijke en georganiseerde ordening van kleine onderdelen, accessoires, schuurmiddelen, elektrisch gereedschap en handgereedschap. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen met flexibele modules om te voldoen aan specifieke eisen.

Vervoer gereedschap en accessoire veilig met Festool Automotive Systems SYSTAINER T-LOC SYS T-LOC. Het biedt overzichtelijke en een geordende organisatie van kleine onderdelen, accessoires, schuurmiddelen, elektrisch gereedschap en handgereedschap. Het bespaart tijd, moeite, beweging en geld, en biedt een professionele uitstraling naar de klanten. Festool Automotive Systems SYSTAINER T-LOC SYS T-LOC kan aangesloten worden op Festool Automotive Systems SYS T-LOC. Het is verkrijgbaar in verschillende afmetingen met flexibele modules om te voldoen aan specifieke eisen.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M