3M™ Versaflo™ TR-819E Starterspakket Intrinsiek Veilig

 • Artikelnummer TR-819E
 • 3M ID 7100169180
 • UPC 00051131277533

Handig kant en klaar pakket

Goedgekeurd om in combinatie met een breed assortiment Versaflo™ S-serie hoofdkappen en M-serie helmen te gebruiken.

Wordt geleverd met een standaard oplaadbare lithium-ionbatterij

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 521KB)
Alert: 3M is toegewijd om COVID-19 de wereld uit te helpen. Lees meer over de acties die wij nemen.

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Handig kant en klaar pakket
 • Goedgekeurd om in combinatie met een breed assortiment Versaflo™ S-serie hoofdkappen en M-serie helmen te gebruiken
 • Wordt geleverd met een standaard oplaadbare lithium-ionbatterij
 • Hoofdkap niet inbegrepen
 • CE-goedgekeurd

Het 3M™ Versaflo™ TR-819E Starterspakket Intrinsiek Veilig is ons handige pakket dat is goedgekeurd voor Zone 0-eisen en dus geschikt kan zijn voor plaatsen waar explosiegevaar te verwachten is en permanent binnen normale operaties. Hij is gebruiksklaar en bevat alles wat u nodig hebt om te beginnen. Het TR-819E Starterspakket is goedgekeurd voor gebruik met allerlei Versaflo™ S-serie hoofdkappen en M-serie helmen en is ATEX-gecertificeerd en CE-goedgekeurd.

Een 3M™ Versaflo™ TR-819E Starterspakket Intrinsiek Veilig kan de ideale oplossing zijn als handig, kant-en-klaar pakket voor werken in uitdagende omgevingen met potentieel explosiegevaar. Ons pakket beschikt over de TR-819E, een compleet motoraangedreven ademhalingssysteem met een intrinsiek veilige motor, en biedt comfort, modulaire opbouw, controle en gebruiksgemak. De TR-800 is goedgekeurd voor Zone 0-eisen en kan dus geschikt zijn voor plekken waar een explosiegevaarlijke atmosfeer te verwachten is en permanent te gebruiken bij normale werkzaamheden. Het Starterspakket bevat de intrinsiek veilige motorunit (TR-802E), intrinsiek veilige batterij (TR-830), batterijbevestigingstool (TR-838), luchtstroomindicator (TR-971), Easy-Clean riem (TR-627), in lengte aanpasbare ademslang (BT-30), A2P filter (TR-6310E), filterkap (TR-6300FC), voorfilters (TR-6600) en laadstation enkelvoudig met voeding(TR-641E). Het is goedgekeurd om in combinatie met allerlei Versaflo™ S-serie hoofdkappen en M-serie helmen te gebruiken. Het pakket bevat geen hoofdkap. Hij is ATEX-gecertificeerd en CE-goedgekeurd.

Gerelateerde producten

Aanbevolen sector Transport en vervoer
Aanbevolen toepassingen Spuiten
Batterijtype Lithiumion met standaardcapaciteit - oplaadbaar
Bevestigingstype Riembevestiging
Intrinsiek veilig Ja
Merken Versaflo™
Productserie TR-800
Producttype Kits
Totale breedte (metrisch) 0,34 m
Totale hoogte (metrisch) 0,24 m
Totale lengte (metrisch) 0,34 m

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.