3M™ Snelle pecanproteïneset L25PEC, 25 tests/set

 • 3M ID 7100151357
 • UPC 00707387784904

Resultaten zijn zichtbaar na 11 ±1 minuut na aanbrengen van het monster.

Snelle, kwalitatieve immunochromatografische laterale doorstromingstestcassettes, ontworpen voor de detectie van allergene voedselproteïnen.

Ontworpen om zowel bewerkte als onbewerkte allergene proteïnen te detecteren.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

Details

Hoogtepunten
 • Resultaten zijn zichtbaar na 11 ±1 minuut na aanbrengen van het monster
 • Snelle, kwalitatieve immunochromatografische laterale doorstromingstestcassettes, ontworpen voor de detectie van allergene voedselproteïnen
 • Ontworpen om zowel bewerkte als onbewerkte allergene proteïnen te detecteren
 • De test is geschikt voor omgevingsmonsters, CIP-spoelwater en voedingsmonsters

De 3M™ Snelle pecanproteïneset is bestemd voor het controleren op de aanwezigheid van pecanproteïnen in clean-in-place (CIP) laatste spoelwater, omgevingsmonsters, voedselingrediënten en bewerkte voedingsproducten.

De 3M Snelle pecanproteïneset maakt gebruik van laterale doorstroming (lateral flow device – LFD), wat een immunochromatografische testmethode is die gebruikmaakt van antilichamen die specifiek zijn voor de detectie van pecanproteïnen. Positieve resultaten worden weergegeven door de aanwezigheid van drie lijnen: een controlelijn, een markeerlijn en een testlijn, als de pecanproteïne aanwezig is in een reeks concentraties van een lager niveau van 3 ppm en een hoger niveau van ongeveer 10 mg/ml pecanproteïne in een zoutoplossing (0,9% natriumchloride). Deze grenswaarden kunnen variëren afhankelijk van de geteste matrix. Monsters die meer dan 10% pecan bevatten, kunnen resulteren in een ongeldige test, wat wordt aangeduid door afwezigheid van de markeerlijn en/of testlijn.

Specificaties

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.