1. België
  2. Alle 3M producten
  3. Laboratoriumbenodigdheden en -tests
  4. Allergeentests
  5. 3M™ Snelle visproteïneset L25FSH, 25 tests/set

3M™ Snelle visproteïneset L25FSH, 25 tests/set

  • 3M ID 7100151335
  • UPC 00707387784850

Resultaten zijn zichtbaar na 11 ±1 minuut na aanbrengen van het monster.

Snelle, kwalitatieve immunochromatografische laterale doorstromingstestcassettes, ontworpen voor de detectie van allergene voedselproteïnen.

Ontworpen om zowel bewerkte als onbewerkte allergene proteïnen te detecteren.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

Details

Hoogtepunten
  • Resultaten zijn zichtbaar na 11 ±1 minuut na aanbrengen van het monster
  • Snelle, kwalitatieve immunochromatografische laterale doorstromingstestcassettes, ontworpen voor de detectie van allergene voedselproteïnen
  • Ontworpen om zowel bewerkte als onbewerkte allergene proteïnen te detecteren
  • De test is geschikt voor omgevingsmonsters, CIP-spoelwater en voedingsmonsters

De 3M™ Snelle visproteïneset is bestemd voor het controleren op de aanwezigheid van visproteïnen in clean-in-place (CIP) laatste spoelwater, omgevingsmonsters, voedselingrediënten en bewerkte voedingsproducten.

De 3M Snelle visproteïneset maakt gebruik van laterale doorstroming (lateral flow device – LFD), wat een immunochromatografische testmethode is die gebruikmaakt van antilichamen die specifiek zijn voor de detectie van visproteïnen. Positieve resultaten worden weergegeven door de aanwezigheid van drie lijnen: een controlelijn, een markeerlijn en een testlijn, als de visproteïne aanwezig is in een reeks concentraties met een lager niveau van 1 ppm. Deze grenswaarde kan variëren afhankelijk van de geteste matrix. De bovenste detectiegrens is niet vastgesteld voor specifieke vissoorten. Monsters die grote hoeveelheden visproteïne bevatten, kunnen resulteren in een ongeldige test, wat wordt aangeduid door afwezigheid van de markeerlijn en/of testlijn.

Specificaties

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M