1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Gereedschappen en apparatuur
 4. Houders en steunschijven
 5. Festool Automotive Systems FastFix Steunschijf ST-STF-D150/17MJ-FX-SW, PN202701

Festool Automotive Systems FastFix Steunschijf ST-STF-D150/17MJ-FX-SW, PN202701

 • Artikelnummer 202701
 • 3M-productnummer ST-STF
 • 3M ID 7100145947
 • UPC 04014549284735,04014549314029

Pad aan de achterzijde in zachte, medium of harde opties

Multi-jetstream verbetert de luchtstroom, wat zorgt voor minder warmteontwikkeling

Pad ontworpen voor een langere levensduur

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Pad aan de achterzijde in zachte, medium of harde opties
 • Multi-jetstream verbetert de luchtstroom, wat zorgt voor minder warmteontwikkeling
 • Pad ontworpen voor een langere levensduur
 • Klittenbanddesign zorgt voor het snel verwisselen van schuurmiddelen
 • Verkrijgbaar in verschillende formaten en hardheidgradaties

Festool Automotive Systems FastFix Steunschijf ST-STF heeft een multi-jet ontwerp voor een verbeterde luchtstroom en efficiëntere stofafzuiging en gebruikt een klittenbandaansluiting voor het makkelijk en snel vervangen van schuurschijven. Verkrijgbaar in zachte, medium of harde uitvoeringen.

Schuur egale vlakken, counteren en profielen met Festool Automotive Systems FastFix Steunschijf ST-STF. Verkrijgbaar in zachte, medium of harde uitvoeringen en wordt gebruikt met de Festool Automotive Systems R0150 FEQ Rotex Schuurmachine. Het zachte pad is geschikt voor grote rondingen en welvingen, medium en fijne schuurtoepassingen, terwijl het medium pad werkt op vlakke en gebogen oppervlakken, het is tevens te gebruiken voor het zwaardere werk. De steunschijf heeft een multi-jet ontwerp voor een verbeterde luchtstroom en efficiëntere stofafzuiging – het kan tot 99 % van het stof opvangen en gaat 30 % langer mee. Een hittebestendig MPE-foam is gebruikt op het pad voor consistente afwerkingsresultaten en uniforme slijtage. Het pad heeft een ontwerp met negen gaten dat helpt bij een consistente afzuiging van stofdeeltjes, waardoor de schijf minder warmte ontwikkelt en de hoeveelheid schuurresten vermindert. Het gebruikt daarnaast een klittenbandbevestigingsontwerp waardoor schuurschijven snel en makkelijk kunnen worden vervangen. Dit klittenbandbevestigingssysteem laat Automotive technici schuurmiddelen deels hergebruiken in plaats van deze simpelweg weg te gooien.

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M