Festool Automotive Systems Slang IAS 3, 7000 AS, 202649

 • Artikelnummer 202649
 • 3M-productnummer IAS AS
 • 3M ID 7100107279

Geschikt voor Festool Automotive Systems perslucht-schuurmachines LEX 3, LEX 2 en LRS

Verkrijgbaar in lengtes van 5 m en 7 m

Bestand tegen temperaturen tot 70 °C

Bekijk meer details
Producttype Slang

Details

Hoogtepunten
 • Geschikt voor Festool Automotive Systems perslucht-schuurmachines LEX 3, LEX 2 en LRS
 • Verkrijgbaar in lengtes van 5 m en 7 m
 • Bestand tegen temperaturen tot 70 °C
 • 3-in-1 ontwerp vermindert de noodzaak voor meerdere slangen en voorkomt rommel
 • Antistatische eigenschappen voorkomen de opbouw van deeltjes en vermindert statische schokken, schoonmaaktijd en stilstand
 • Draaikoppeling voorkomt verdraaien zodat de gebruiker de schuurmachine egaal aan het oppervlak kan houden
 • Compatibel met een breed assortiment van Festool Automotive Systems mobiele stofafzuigers

Festool Automotive Systems Slang IAS 3 is duurzaam en buigzaam – ideaal voor autotechnici en werkruimtes voor herstelwerkzaamheden. Verkrijgbaar in 5 m en 7 m, wordt geleverd met een draaikoppeling die verdraaien voorkomt en perslucht-schuren soepeler en vrijer maakt.

De Festool Automotive Systems Persluchtslang IAS 3 is een onmisbaar onderdeel voor het verbinden van perslucht-schuurmachines op een Festool Automotive Systems mobiele stofafzuiger of energiearm. De Festool IAS AS Slang is compatibel met de IAS 3 interface (voor gebruik met Festool Automotive Systems LEX 3 en LRS perslucht-schuurmachines). De interface bevat een draaikoppeling die meedraait terwijl u werkt, de slang zal nooit verdraaien of knakken en zorgt voor een makkelijke en soepele werkomgeving. Slangen verbinden met een breed assortiment van Festool Automotive Systems CLEANTEC Mobiele Stofafzuigers. Het 3-in-1 ontwerp levert lucht, zuigt uitlaatstoffen weg van de gebruiker en zuigt stof af met een enkele slang – ideaal voor autotechnici en werkplaatsen voor schadeherstel. Antistatische eigenschappen zorgen ervoor dat stof zich niet ophoopt in of buiten de slang en voorkomt statische schokken. Het combineren van luchttoevoer, uitlaatstof- en stofafzuiging in een enkele slang, zorgt voor minder slangen, minder gedoe en meer efficiëntie. Het ondervangt ook koude uitlaatstoffen en voorkomt dat deze op de armen en handen van de gebruiker worden geblazen voor een veiligere werkomgeving, bij het schuren met oliën of vettige stoffen voorkomt het dat de olie zich samenhoopt op het buitenoppervlak van de slang. Ontwikkeld voor gebruik met Festool Automotive Systems LEX 3, LEX2 en LRS schuurmachines, het is duurzaam, buigzaam en heeft zich bewezen bij zwaar werk en zal niet knakken, voor een langere levensduur. De slang is verkrijgbaar in lengtes van 5 en 7 m en wordt geleverd met een draaikoppeling die verdraaien voorkomt en perslucht-schuren soepeler en vrijer maakt.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Gerelateerde Producten