1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Gereedschappen en apparatuur
 4. Werkstations en organizers
 5. Festool Automotive Systems Workcenter WCR 1000, PN202745

Festool Automotive Systems Workcenter WCR 1000, PN202745

Onderdeelnummer 2027453M ID 7100276624UPC 04064035042301
 • Compact, mobiel en te verbinden met de meeste Festool Automotive Systems mobiele stofafzuigers zonder dat er gereedschap voor nodig is
 • Kolommen zijn in hoogte instelbaar en houden apparatuur binnen handbereik en zorgt voor Systainer opslag
 • Profielkolommen accepteren diverse haken en houders
 • Metalen gatenplaat en haken maken gepersonaliseerde configuratie mogelijk
 Meer...
Alle details tonen
Details
 • Compact, mobiel en te verbinden met de meeste Festool Automotive Systems mobiele stofafzuigers zonder dat er gereedschap voor nodig is
 • Kolommen zijn in hoogte instelbaar en houden apparatuur binnen handbereik en zorgt voor Systainer opslag
 • Profielkolommen accepteren diverse haken en houders
 • Metalen gatenplaat en haken maken gepersonaliseerde configuratie mogelijk
 • Inclusief opslagplank, haken, draaibaar oplegvlak en twee dubbele haken voor het ophangen van gereedschap

Festool Automotive Systems Workcenter werkt samen met de meeste Festool Automotive Systems stofafzuigers en heeft een veelzijdige opslagbasis, universele houder, in hoogte instelbare gatenplaat en diverse instelbare en draaiende trays om uw gereedschap en onderdelen binnen handbereik en uit de weg te houden. De meegeleverde haken kunnen twee apparaten met afzuigslagen dragen.

Verbind het Festool Automotive Systems Workcenter met elke Festool Automotive Systems mobiele stofafzuiger met geïntegreerde SYS-Dock (m.u.v. CTL MINI/MIDI), voor een georganiseerde werkplek. Het is compact, mobiel en een geweldige manier om gereedschap snel en efficiënt door de werkplaats te verplaatsen. Gezien de hoogte van het Workcenter instelbaar is, kunnen haken, opbergruimtes en planken worden aangepast aan de individuele lengte van de autotechnicus, waardoor uw rug wordt ontzien. De gatenplaat aan de bovenzijde kan worden uitgerust met maximaal zes haken. De opslagplank heeft twee rails die ideaal zijn voor het plaatsen van accessoires zoals schroevendraaierhouders. Er is een dubbele gereedschaphaak en universele haak voor het dragen van gereedschap en afzuigslangen, vier ogen voor het ophangen van kleding en flessen en een universele houder. Het kan uitgerust worden met extra opbergruimtes, haken en houders op de geperforeerde plaats of profielgroef, op deze manier is het individueel uit te breiden met accessoires. De twee kolommen zijn makkelijk in te stellen tussen 54,5 en 78,5 cm hoogte, waardoor uw gereedschap altijd binnen handbereik is. Het verhogen van de kolommen creëert een handige plek om meerdere Automotive Systems Systainers te stapelen. Elke kolom heeft een profielgroef die werkt met een snel en makkelijk verbindingssysteem zodat een groter assortiment van hangende hardware kan worden geaccepteerd.

Specificaties
Gewicht (metrisch)
10,2 kg
Producttype
Werkcentrum
Toepassing
Oplossingen voor carrosseriewerk, Organisatie/opslag, Opslag
Totale breedte (metrisch)
362 mm
Totale hoogte (metrisch)
545 mm
Totale lengte (metrisch)
1050 mm
Gerelateerde artikelen
Gerelateerde producten
Vraag het een expert

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.