1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurvellen en -rollen
 5. Non-woven vellen en rollen
 6. Scotch-Brite™ PRO Roll 7447, 100 mm x 10 m, very fine, rood, mineraal: Aluminumoxide

Scotch-Brite™ PRO Roll 7447, 100 mm x 10 m, very fine, rood, mineraal: Aluminumoxide

 • 3M ID 7100061085

Met snelsnijdende minerale coating op vezels met hogere dichtheid dan 7447, voor een gelijkmatige kras

Zeer fijne grofte schuurmateriaal op basis van aluminiumoxide zorgt voor efficiënt reinigen en finishen

Nylon non-woven materiaal dat lang meegaat is bestand tegen scheuren, vollopen en roest

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Totale breedte (metrisch) 101 mm
Productvorm Rol
Grofte Zeer fijn
Lage rek Nee
Totale lengte (metrisch) 10 m
Schuurmateriaal Aluminiumoxide

Details

Hoogtepunten
 • Met snelsnijdende minerale coating op vezels met hogere dichtheid dan 7447, voor een gelijkmatige kras
 • Zeer fijne grofte schuurmateriaal op basis van aluminiumoxide zorgt voor efficiënt reinigen en finishen
 • Nylon non-woven materiaal dat lang meegaat is bestand tegen scheuren, vollopen en roest
 • Flexibele open webvezels passen zich aan gebogen oppervlakken aan
 • Ze kunnen nat of droog worden gebruikt en kunnen worden afgespoeld voor herhaaldelijk gebruik
 • Rolvorm maakt een aangepaste maatvoering mogelijk en kan op maat worden gesneden of gescheurd

De Scotch-Brite™ 7447 PRO rol combineert flexibele vezels met aluminiumoxide schuurdeeltjes met een fijne grofte voor een scherpe en consistente snijwerking. Gebruik onze 7447 PRO in plaats van staalwol, staaldraadborstels, schuurpapier en andere non-woven producten voor reinigen of finishen.

Gebruik Scotch-Brite™ 7447 PRO rol als een goed alternatief voor staalwol en andere non-woven producten zoals draadborstels en schuurpapier voor veeleisende reinigingstaken en fijne finishingresultaten. Onze 7447 PRO maakt gebruik van dicht gesorteerde schurende deeltjes van aluminiumoxide, voor een snelle snede en een schone, gladde finish. De vezelcoatingtechnologie snijdt efficiënt met een consistente kras, om onderdelen in minder tijd licht op te schuren, voor te bereiden of te finishen. De resultaten zijn consistent voor de hele levensduur van schijven. Gebruik de veelzijdige 7447 PRO op een breed scala aan materialen zoals hout, metaal, plastic, keramiek, porselein, glas, rubber of composieten, van lakvoorbereiding in de auto-industrie tot licht opschuren van meubels of kasten. Onze schijven zijn in prestaties vergelijkbaar met staalwol van kwaliteit 1, maar in tegenstelling tot staalwol roesten ze niet na gebruik en laten ze geen fijne metaalsplinters achter. Gebruik voor het reinigen, finishen, blending en afbramen, of voor het licht opschuren voordat lak en lakprimers worden aangebracht. Ze reinigen ook bekleding en chroom. De schijven zijn effectief in natte of droge omgevingen en kunnen worden gespoeld en herhaaldelijk worden gebruikt. Scotch-Brite PRO is een uniek surface conditioning product met een schuurmateriaal verwerkt in non-woven nylon vezels. Deze vezelcoatingtechnologie zorgt ervoor dat Scotch-Brite PRO schuurproducten sneller snijden en een consistentere kras produceren dan concurrerende non-woven schuurproducten, waardoor de finish van onderdelen minder tijd en moeite kost. Door de combinatie van schuurmateriaal met vezels ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de gehele levensduur van het product. Het open webmateriaal is volloopbestendig en zorgt ervoor dat de schuurmineralen hoog blijven presteren doordat de nylon vezels minder snel verstopt raken.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Vergelijkbare producten