1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Hersluitbare systemen
 5. Klittenbandbevestigingen
 6. 3M™ Lus Klittenband TB3000, Zwart, 25 mm x 3 m

3M™ Lus Klittenband TB3000, Zwart, 25 mm x 3 m

3M ID 7100026125
 • Dunne back-to-back klittenbandsluiting op basis van haken en lussen omwikkelt zichzelf met gemak en blijft zitten
 • Duurzaam gedurende duizenden sluitingen
 • Enorm flexibel in design en snel toepasbaar
 • Trial bag
 Meer...
Alle details tonen

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details
 • Dunne back-to-back klittenbandsluiting op basis van haken en lussen omwikkelt zichzelf met gemak en blijft zitten
 • Duurzaam gedurende duizenden sluitingen
 • Enorm flexibel in design en snel toepasbaar
 • Trial bag

3M™ Klittenbandsluiting (haak/lus) TB3000 is een alternatief voor tiewraps, tape, touw, elastiek en andere mechanismen die gebruikt worden om enkele items of bundels daarvan samen te binden. Onze dunne back-to-back klittenbandsluiting biedt een grote flexibiliteit in design, snelle productassemblage en betere productprestaties bij allerlei toepassingen binnen de transport-, meubilair-, zorg-, algemene- en elektronische industrie.

Plakt niet. Geen geknoei. Inpakken, uitpakken en weer inpakken: heel eenvoudig. Voorkom gedoe met lijmlagen, in elkaar geknoopte draden, afval en snijwerk: gebruik 3M™ Klittenbandsluiting (haak/lus) TB3000 om al uw lichtgewicht items samen te binden. Een kant van de strook is bedekt met minuscule polyolefin haken, ongeveer 220 per cm². Deze haken werken samen met de zachte, plooibare dunne nylon lussen op de andere zijde en kunnen tot wel tien keer geopend en gesloten worden zonder krachtverlies. De haak is geschikt voor gebruik met andere lusmaterialen om een snel sluitingssysteem te vormen. U hoeft de stroken alleen maar van elkaar te trekken om ze los te maken. Aanbevolen bij het samenbinden van draden, tijdens montage, inspectie en reparatie, het labelen van tuinplanten/tijdelijke identificatie, bescherming tegen schuring (lus tegen draden) en het vastzetten van lichtgewicht voorwerpen in transportcontainers. TB3000 heeft een flexibel design en is snel toepasbaar. Gebruik 3M™ Klittenbandsluiting (haak/lus) TB3000 om bundels van voorwerpen samen te binden of voorwerpen vast te zetten gedurende verzending of opslag. Daarnaast kan ons product gebruikt worden in combinatie met andere 3M™ hersluitbare klittenbandsluitingen voor een rolwikkel om textiel en soortgelijk materiaal samen te binden en stevig aan te trekken. Door verschillende oppervlakken in te pakken vormt u een verwijderbare beschermlaag. 3M Trial Bags (TB) maakt kiezen makkelijk 3M™ Klittenbandsluiting Trial bags bieden een vereenvoudigde selectie materialen die bewezen succesvol is bij de meest voorkomende toepassingen. Daarnaast hebben de materialen precies de juiste lengte en hoeveelheid voor een goede testsessie. Betere ideeën komen tot bloei door wetenschap en innovatie Bij onze 3M Industrial Adhesives and Tapes Division passen we de wetenschap van hechtingsmethoden toe om innovatieve oplossingen te leveren waarmee het ontwerp- en fabricageproces van bedrijven wereldwijd wordt verbeterd. Uiteindelijk is de bedoeling dat u als onze klant uw producten met onze 3M-technologieën nog concurrerender kunt maken en nog sneller en efficiënter op de markt kunt brengen.

Aanbevolen applicaties

 • Geschikt als een alternatief voor tiewraps, tape, touw, elastiek en andere mechanismen die gebruikt worden om enkele items of bundels daarvan samen te binden
 • In diverse situaties toepasbaar, bijvoorbeeld bij het samenbinden van draden, tijdens montage, inspectie, reparatie, het labelen van tuinplanten/tijdelijke identificatie, bescherming tegen schuring (lus tegen draden) en het vastzetten van lichtgewicht voorwerpen in transportcontainers
Documentatie
Features\Benefits