1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Plak-, monteer- en transfertapes
 5. Zelfklevende transfertapes
 6. 3M™ Transfer Tape 9482PC, Transparant, 1200 mm x 110 m, 0.05 mm

3M™ Transfer Tape 9482PC, Transparant, 1200 mm x 110 m, 0.05 mm

 • Artikelnummer 9482PC12
 • 3M ID 7000115642
 • UPC 05010027151277,05900422011316

0,05 mm transfer tape. Papieren liner voor vlakstansen. Voldoet aan ul specificatie. 350 Hoge performance acrylaat lijm.

Hoge tack en afschuifsterkte. Excellente temperatuur- en oplosmiddelbestendigheid. Uitstekende hechting to kunststoffen en schuim. Gebruikt voor het verbinden van materialen die vrij glad en dun zijn en vrij zijn van restspanning.

Bevat een vezelversterkte lijmlaag welke belangrijk is voor rolstabiliteit bij smalle breedtes. Ontworpen voor temperaturen tot 230° Celcius voor korte duur. Ideaal voor het verbinden van veel gelijke en ongelijke materialen.

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • 0,05 mm transfer tape. Papieren liner voor vlakstansen. Voldoet aan ul specificatie. 350 Hoge performance acrylaat lijm
 • Hoge tack en afschuifsterkte. Excellente temperatuur- en oplosmiddelbestendigheid. Uitstekende hechting to kunststoffen en schuim. Gebruikt voor het verbinden van materialen die vrij glad en dun zijn en vrij zijn van restspanning
 • Bevat een vezelversterkte lijmlaag welke belangrijk is voor rolstabiliteit bij smalle breedtes. Ontworpen voor temperaturen tot 230° Celcius voor korte duur. Ideaal voor het verbinden van veel gelijke en ongelijke materialen
 • Voor gladde en dunne materialen met weinig restspanning

3M™ transfer tape 9482PC is een 350 hoge performance acrylaat lijm op een papieren liner

3M™ Transfertape 9482PC bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm op een liner van kraftpapier met polyestercoating. Dit maakt deze tape bij uitstek geschikt voor het hechten van kunststoffen, schuimrubbers en materialen die relatief glad en dun zijn en weinig restspanning hebben. Onze transfertape is ideaal voor het stansen met bandstaalmessen. Hij voldoet aan UL-specificaties. Onze gebruiksvriendelijke transfertape biedt een hoog hechtvermogen en hoge afschuifsterkte, en heeft een uitstekende hitte- en oplosmiddelbestendigheid. De tape is voorzien van een kleeflaag met vezelversterking, wat belangrijk is voor een goede rolstabiliteit bij smalle breedten. Bovendien is deze tape ontworpen om bestand te zijn tegen kortstondige blootstelling aan temperaturen tot 232 °C. Hij is bij uitstek geschikt voor het hechten van zowel gelijkaardige als ongelijksoortige materialen.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.