1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Handschuurmaterialen
 5. Handblokken
 6. Scotch-Brite™ Handpad 7448, 152 mm x 228 mm, S ULF

Scotch-Brite™ Handpad 7448, 152 mm x 228 mm, S ULF

 • Artikelnummer 9448
 • 3M-productnummer 7448
 • 3M ID 7000109245
 • UPC 04001895737381,08713258998129,04046719578153

Ultra fijne afwerking actie overtreft staalwol voor het reinigen, blenden, voorbereiden en finishing op metaal, hout, kunststoffen en composieten

Non-woven 3D-structuur zorgt voor lange levensduur en constante finish.

Goede prestaties in hoeken en naden

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Ultra fijne afwerking actie overtreft staalwol voor het reinigen, blenden, voorbereiden en finishing op metaal, hout, kunststoffen en composieten
 • Non-woven 3D-structuur zorgt voor lange levensduur en constante finish
 • Goede prestaties in hoeken en naden
 • Voor het reinigen van composieten, metaal en kunststof
 • Loopt niet vol en voorkomt hittevorming

Scotch-Brite™ Clean and Finish Handpad 7448 combineerd flexibiliteit en duurzaamheid met gebruiksgemak. Kan gebruikt worden voor het verwijderen van vuil of het geven van een finish en laat in tegenstelling tot staalwol geen splinters achter.

De Scotch-Brite™ Handpad ultrafijn 7448 is een nuttige toevoeging voor elke werkplaats. Door de duurzame open webstructuur is de handpad bestand tegen vollopen en biedt deze een lange levensduur en consistente schuuractie voor de voor- en nabewerking van metalen oppervlakken, verfvoorbereiding en reinigen, finishen en polijsten. U hoeft ze niet aan te passen, om te draaien of te vervangen halverwege de taak. Onze grijze pad komt in kleine hoekjes en oppervlakken met details en behoudt zijn vorm. Het is bedoeld als een goed alternatief voor staalwol en werkt schoner en langer. De pad rafelt niet tijdens gebruik, roest niet na gebruik en laat geen fijne metaalsplinters achter. Ze zijn veelzijdig en kunnen handmatig worden gebruikt, in combinatie met een handpadblok, of op een lijn-schuurmachine om sneller te werken op grotere gedeelten. Deze pad is gevuld met een siliciumcarbide schuurkorrel, een zeer scherp synthetisch mineraal dat meestal wordt gebruikt in toepassingen met weinig druk, zoals bij verfvoorbereiding. Het breekt sneller af dan aluminiumoxide en geeft een superieure finish. Onze Scotch-Brite Schuursponsjes zijn unieke surface conditioning-producten met schuurkorrels die zijn opgenomen in een non-woven fiber laag. Doordat schuurkorrels worden gecombineerd met non-woven materiaal ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de levensduur van het product. Het open webmateriaal blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig. Daardoor raken de vezels minder snel verstopt en blijven de schuurmineralen hoog presteren.

Voorgestelde toepassingen
 • Gebruik voor reinigen, blenden, voorbereiden en finishen op metaal, hout, kunststof en composieten

Hulpmiddelen