3M™ Lub-P Kabelglijmiddel, 18,92 l

  • Artikelnummer LUBP18,9
  • 3M ID 7000076621
  • UPC 04046719626076,03134375314541

Kleurloos, in water oplosbaar en vlekt niet, voor gemakkelijk en snel verwijderen

Bij uitstek geschikt voor gebruik in industriële en nutsvoorzieningen

Langzaam drogend, wrijvingsverlagend smeermiddel dat de kans op kabelbeschadiging door hoge trekkrachten verkleint

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Kleurloos, in water oplosbaar en vlekt niet, voor gemakkelijk en snel verwijderen
  • Bij uitstek geschikt voor gebruik in industriële en nutsvoorzieningen
  • Langzaam drogend, wrijvingsverlagend smeermiddel dat de kans op kabelbeschadiging door hoge trekkrachten verkleint
  • Voor gebruik bij een temperatuur tussen -5 °C en 45 °C

3M™ Kabelsmeermiddel, LUB-P is een emulsie op basis van grijze was, ontwikkeld voor heavy-duty kabels. Het smeermiddel LUB-P is dik, consistent en wordt niet vloeibaar of scheidt niet bij veroudering onder hitte. De lage wrijvingscoëfficiënt vermindert de kans op kabelbeschadiging door hoge trekkrachten.

Verminder dankzij de lage wrijvingscoëfficiënt van het 3M™ Kabelsmeermiddel LUB-P de kans op beschadiging van kabels door hoge trekkrachten. Dit dikke, consistente smeermiddel is een emulsie op basis van grijze was, ontworpen voor heavy-duty kabels. Het wordt niet vloeibaar of scheidt niet bij veroudering door hitte en heeft uitstekende smeereigenschappen voor het soepel trekken van draden en kabels onder lage spanning. Het is gemakkelijk aan te brengen op draad en kabel zonder uit te lopen of te druppelen bij hoge temperaturen; en het zal niet te snel verdampen na het trekken. Het kan 30 minuten in water worden ondergedompeld met minimaal gewichtsverlies, waardoor het een uitstekende keuze is voor toepassingen bij nat weer, maar ook voor de industrie en energiebedrijven.

Typische eigenschappen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M