1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Plak-, monteer- en transfertapes
 5. Zelfklevende transfertapes
 6. 3M™ Transfer Tape 9471FL, Transparant, 1372 mm x 55 m, 0.058 mm

3M™ Transfer Tape 9471FL, Transparant, 1372 mm x 55 m, 0.058 mm

 • Artikelnummer 9471FL13
 • 3M ID 7000073424

Uitstekende hechting op ondergronden met een lage oppervlakte-energie, waaronder poedercoatings en kunststoffen zoals polypropyleen (PP)

Hecht goed op metalen en materialen met een hoge oppervlakte-energie, en is daarmee geschikt om ongelijksoortige ondergronden te hechten

De kleeflaag biedt uitstekende houdkracht en gaat omkrullen tegen

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Uitstekende hechting op ondergronden met een lage oppervlakte-energie, waaronder poedercoatings en kunststoffen zoals polypropyleen (PP)
 • Hecht goed op metalen en materialen met een hoge oppervlakte-energie, en is daarmee geschikt om ongelijksoortige ondergronden te hechten
 • De kleeflaag biedt uitstekende houdkracht en gaat omkrullen tegen
 • Goede bestendigheid tegen industriële en huishoudelijke chemicaliën, vocht en luchtvochtigheid
 • Ideale oplossing voor algemene bevestigingen en assemblages van een grote verscheidenheid aan materialen

Onze 3M™ zelfklevende transfer tape 9471FL is een veelzijdige, in de markt bewezen, 50 μm transfer tape op een release liner. Met 3M™ 300LSE acryllijm heeft deze tape een lange en bewezen geschiedenis van het betrouwbaar binden van een grote verscheidenheid aan vergelijkbare en ongelijke materialen zoals metalen, de meeste kunststoffen, glas, papier en geverfde oppervlakken.

Veelzijdige, toonaangevende prestaties Voor toepassingen die hoogwaardige prestaties met een zeer dun profiel vereisen, gebruikt u onze 3M™ Transfertape 9471FL. Deze toonaangevende tape hecht kunststoffen in verschillende toepassingen in allerlei industrieën. Hij biedt goede bestendigheid tegen luchtvochtigheid, vocht en chemische stoffen, en levert bovendien krachtige prestaties bij een groot temperatuurbereik (van -40 °F/-40 °C tot 300 °F/148 °C). De tape heeft een zeer hoge initiële hechting en de hechtsterkte neemt toe na verloop van tijd en bij een hogere temperatuur. Deze tape wordt geleverd op een liner die ideaal is voor roterende stanstoepassingen. De tape is onderdeel van de productreeks 3M™ Krachtige Acrylaatlijm 300LSE en wordt vervaardigd in een oplosmiddelvrij productieproces. 3M™ Transfertape 9471FL voldoet aan de UL 969-norm (referentiebestand PGGU2.MH26206). Aanbevolen toepassingen Assembleren van consumentenelektronica zoals telefoons, tablets en wearables Assembleren van industriële elektronica zoals workstations Hechten van kunststoffen in allerlei industrieën Assembleren van allerlei auto-onderdelen Bevestigen en assembleren van onderdelen op huishoudelijke apparaten Fabriceren van medische apparatuur en instrumenten Algemene industriële toepassingen zoals het bevestigen van sierstrips Uitstekende hechting op allerlei oppervlakken De productreeks 3M™ Krachtige Acrylaatlijm 300LSE is ontworpen voor een zeer hoog hechtvermogen op de meeste oppervlakken, waaronder allerlei vergelijkbare en ongelijksoortige materialen. Hieronder vallen de meeste kunststoffen, metalen, glas, papier en geverfde oppervlakken. De tape heeft biedt een goede bestendigheid tegen chemische stoffen, oplosmiddelen, luchtvochtigheid en vocht. Deze lijm werkt bij temperaturen tot 300 °F/148 °C. Wat zijn transfertapes? Transfertape is dubbelzijdige tape die bestaat uit een uniforme drukgevoelige lijm die vooraf is aangebracht op een speciale verwijderbare liner. De tape hoeft voor het aanbrengen slechts te worden aangedrukt.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.