1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Afstandhouders voor membraanschakelaars
 5. 3M™ Dubbelzijdige Spacer Tape 7966WDL, Wit, 610 mm x 914 mm, 0.23 mm

3M™ Dubbelzijdige Spacer Tape 7966WDL, Wit, 610 mm x 914 mm, 0.23 mm

 • Artikelnummer 7966W610
 • 3M ID 7000049683
 • UPC 00051115634741

Spacer voor membraanschakelaars van 229 µm met dubbele liner met 200MP-lijm aan beide zijden van een opake polyesterlaag. Kleeflaag van 58 µm op de voorkant en van 132 µm op de achterkant. Aan beide zijden een platte liner van kraftpapier nr. 58 met polyestercoating. Beide beschermstroken zijn bedrukt.

Bij uitstek geschikt voor het scheiden van schakelaars en het circuit tot activering. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Geschikt voor stansen met bandstaalmessen. Voor het aanbrengen van grafische elementen.

Uitstekende hechting op metaal en materialen met een hoge oppervlakte-energie.

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Spacer voor membraanschakelaars van 229 µm met dubbele liner met 200MP-lijm aan beide zijden van een opake polyesterlaag. Kleeflaag van 58 µm op de voorkant en van 132 µm op de achterkant. Aan beide zijden een platte liner van kraftpapier nr. 58 met polyestercoating. Beide beschermstroken zijn bedrukt
 • Bij uitstek geschikt voor het scheiden van schakelaars en het circuit tot activering. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Geschikt voor stansen met bandstaalmessen. Voor het aanbrengen van grafische elementen
 • Uitstekende hechting op metaal en materialen met een hoge oppervlakte-energie
 • Voldoet aan de 3M prestatienorm, met vochtstabiliteit en kostenbesparende afbraameigenschappen bij het stansen

3M™ Membrane Switch Spacer 7966WDL is een dubbelgelijnde 442μm 3M ™ High Performance acrylkleefstof 200MP tape met een 50μm Silver Polyester Film (PET) drager op 107μm Tan 58 # polycoated kraftpapier (PCK) liners.

3M™ Hoge performance Acrylaatlijm 200MP is een populaire keuze en de branchestandaard voor het aanbrengen van grafische elementen en algemene industriële toepassingen. Deze lijm is kort herpositioneerbaar voor nauwkeurige plaatsing bij het hechten aan kunststoffen. Het product werkt ook goed na blootstelling aan luchtvochtigheid en hitte/kou. Het is kortstondig hittebestendig tot 204 °C, is uitstekend bestand tegen oplosmiddelen en heeft een uitstekende afschuifsterkte tegen wegslippen en omkrullen.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.