1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Compound en poetsmiddel
 4. Polijstpads voor motorkappen
 5. 3M™ Finesse-it™ Polijst Wafelmop, 80 mm, Oranje

3M™ Finesse-it™ Polijst Wafelmop, 80 mm, Oranje

3M ID 7000032252UPC 04001895858079
 • Verzorgt een vlak en glad oppervlak voor het toepassen van de 3M™ Finesse-it™ polijstmiddelen
 • Vermindert hitte opbouw
 • Herstelt coatings
 • Pads kunnen worden gecombineerd met polijstschijven, excentrische gereedschappen en polijstmachines met een variabel toerental om de gewenste finish te krijgen.
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Bevestigingswijze
Klittenband
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Materiaal
Schuim
Producttype
Opwrijfpad
Totale diameter (metrisch)
80 mm
Details
 • Verzorgt een vlak en glad oppervlak voor het toepassen van de 3M™ Finesse-it™ polijstmiddelen
 • Vermindert hitte opbouw
 • Herstelt coatings
 • Pads kunnen worden gecombineerd met polijstschijven, excentrische gereedschappen en polijstmachines met een variabel toerental om de gewenste finish te krijgen.

De 3M™ Finesse-it™ Polijst Wafelmop is de originele oranje pad van 3M om uw polijstwerk aan te pakken

3M™ Finesse-it™ polijstpad – oranje schuim met wit klittenband is ideaal voor de allerlaatste, extra fijne finish van blanke OEM-lakken in de automobielindustrie en voor het verwijderen van schuurkrassen of wervelsporen van eerdere finishstappen. Onze schuimen polijstpads zijn geschikt voor gebruik met het 3M Finesse-it Trizact™ lakcorrectiesysteem voor AOEM-lakken en blanke lakken. Deze reeks schuimpads is ontwikkeld voor de unieke chemische samenstelling van geavanceerde verf- en blanke-laktechnologieën. Schuimpads zijn meestal minder agressief en bieden een fijnere finish dan wollen pads. Ze worden gewoonlijk gebruikt met een hoger toerental en maken gebruik van een combinatie van snijwerking en warmteontwikkeling om de oppervlaktecoating iets te laten smelten om fijne krasjes, wervelsporen en sluiering te verwijderen. De schuurwerking van schuimpads is afhankelijk van de zachtheid en de celgrootte: hoe groter de openingen, hoe agressiever de werking. Onze schuimen polijstpads zijn bedoeld voor gebruik met polijstmiddelen en geschikt voor roterende en excentrische gereedschappen. 3M Finesse-it producten zijn specifiek ontworpen compounds en polijstmiddelen voor gebruik op OEM-lakken en reparatielakken. Ze verwijderen schuurkrassen en lakfouten op verschillende geverfde oppervlakken. 3M Finesse-it producten maken een integraal onderdeel uit van ons aanbevolen polijstsysteem voor reparatie van oppervlaktefouten in blanke lak, gelakt hout, composietmaterialen, gelcoats, poedercoating, industriële verf, acryl en glas.

Aanbevolen applicaties

 • Voor de allerlaatste, extra fijne finish van blanke OEM-lakken in de automobielindustrie en voor het verwijderen van schuurkrassen of wervelsporen van eerdere finishstappen
Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.